Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τη Λαμία: Ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και ρωτούσε τι έχει συμβεί

24 Ιουνίου, 2025


Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις γύρω από την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στη Λαμία τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, όχι μόνο δεν διέφυγε αλλά λίγη ώρα μετά την αποτρόπαια πράξη του επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, προσποιούμενος τον…περαστικό.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις γύρω από την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε στη Λαμία τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, όχι μόνο δεν διέφυγε αλλά λίγη ώρα μετά την αποτρόπαια πράξη του επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, προσποιούμενος τον…περαστικό.

Παρακολουθούσε στο σημείο για ώρες

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.