Λευτέρης Πανταζής: Είμαι έτοιμος για δεύτερο παιδί, δεν με πήραν τα χρόνια

3 Οκτωβρίου, 2025


Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό «Λοιπόν», εκφράζοντας την έντονη επιθυμία του να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί. Ο δημοφιλής τραγουδιστής τόνισε πως αισθάνεται έτοιμος να ξαναζήσει τη χαρά και τη συγκίνηση της πατρότητας, εξηγώντας γιατί αυτό το όνειρο είναι τόσο σημαντικό για τον ίδιο.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό «Λοιπόν», εκφράζοντας την έντονη επιθυμία του να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί. Ο δημοφιλής τραγουδιστής τόνισε πως αισθάνεται έτοιμος να ξαναζήσει τη χαρά και τη συγκίνηση της πατρότητας, εξηγώντας γιατί αυτό το όνειρο είναι τόσο σημαντικό για τον ίδιο.

Η επιθυμία του Λευτέρη Πανταζή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.