Αρνήθηκε να μείνει στο νοσοκομείο ο Πάνος Ρούτσι – Έχει χάσει 10 κιλά και εμφανίζει υποθρεψία

3 Οκτωβρίου, 2025


Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής (3/10) ο απεργός πείνας Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.Ο ίδιος, έφτασε στο νοσοκομείο με ταξί, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, η οποία βρίσκεται κάθε μέρα στο πλευρό του, συμπαραστάτρια στον αγώνα που δίνει για το παιδί τους.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής (3/10) ο απεργός πείνας Πάνος Ρούτσι, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο ίδιος, έφτασε στο νοσοκομείο με ταξί, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, η οποία βρίσκεται κάθε μέρα στο πλευρό του, συμπαραστάτρια στον αγώνα που δίνει για το παιδί τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.