Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε για 1n φορά το πρόβλημα υγείας που του έχει μείνει – «Δεν μπορώ να…»

24 Οκτωβρίου, 2025


Στην κιθάρα έχω επανέλθει κατά 90%, στη φωνή 70% και στον συνδυασμό ούτε 50%, πρόσθεσε.
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a);
v.self !== v.top && (v.frameElement.style.cssText = “width:0px!important;hei…

Στην κιθάρα έχω επανέλθει κατά 90%, στη φωνή 70% και στον συνδυασμό ούτε 50%, πρόσθεσε.

Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας αποκαλύπτοντας παράλληλα το στάδιο της αποκατάστασης, όπου βρίσκεται. Όπως είπε, δεν έχει επανέλθει πλήρως από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, ώστε να μπορεί να συγχρονίσει τη φωνή του με την κιθάρα.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno», ο Δημήτρης Σταρόβας δήλωσε αρχικά: «Στην κιθάρα έχω επανέλθει κατά 90%, στη φωνή 70% και στον συνδυασμό ούτε 50%. Δεν μπορώ να παίξω και να τραγουδήσω ταυτόχρονα. Είναι δύσκολο», περιγράφοντας την πρόκληση που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.