«Ανέβηκε πάνω της και την χτυπούσε»: 16χρονη με κολάρο στον αυχένα μετά από άγριο ξύλο σε σχολείο στο Αιγάλεω
26 Οκτωβρίου, 2025

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ του Αιγάλεω, όπου 16χρονη μαθήτρια δέχθηκε επίθεση από συνομήλική της στο προαύλιο του σχολείου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέροντας κολάρο στον αυχένα.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ του Αιγάλεω, όπου 16χρονη μαθήτρια δέχθηκε επίθεση από συνομήλική της στο προαύλιο του σχολείου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέροντας κολάρο στον αυχένα.
16χρονη μαθήτρια στο νοσοκομείο με κολάρο μετά από άγριο επεισόδιο στο Αιγάλεω
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ
Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.