Ματσούκα: «Δεν ξέρω εγώ από Τροχαία;» Αυτοσαρκάστηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί για τη σύλληψή της
21 Νοεμβρίου, 2025

Ο Άρης Καβατζίκης μίλησε στον αέρα του Buongiorno για την παράσταση «Η φάμπρικα της κόμισσας» και αποκάλυψε πως η Δήμητρα Ματσούκα -που πρωταγωνιστεί σε αυτή- δεν απέφυγε τον αυτοσαρκασμό, κάνοντας δύο χιουμοριστικές αναφορές στο περιστατικό με τη σύλληψή της το βράδυ της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Ο Άρης Καβατζίκης μίλησε στον αέρα του Buongiorno για την παράσταση «Η φάμπρικα της κόμισσας» και αποκάλυψε πως η Δήμητρα Ματσούκα -που πρωταγωνιστεί σε αυτή- δεν απέφυγε τον αυτοσαρκασμό, κάνοντας δύο χιουμοριστικές αναφορές στο περιστατικό με τη σύλληψή της το βράδυ της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου.
Όσα αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης για τη Δήμητρα Ματσούκα
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ
Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.