Δήλωση με νόημα από Ναταλία Γερμανού για υπόθεση Μαζωνάκη: «Έχω άποψη, αλλά…»

21 Δεκεμβρίου, 2025


«Επειδή με διαβάζετε σαν ανοιχτό βιβλίο, ξέρετε ότι έχω άποψη…»
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a);
v.self !== v.top && (v.frameElement.style.cssText = “width:0px!important;height:0px!important;”);

«Επειδή με διαβάζετε σαν ανοιχτό βιβλίο, ξέρετε ότι έχω άποψη…»

H Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε για την υπόθεση που αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη, κατά την έναρξη της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Η παρουσιάστρια επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως, παρότι έχει άποψη, δεν θεωρεί σωστό να τη διατυπώσει δημόσια αυτή τη χρονική στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Στέφανος Παπαδόπουλος (Stef) κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιώργου Μαζωνάκη για ασελγείς πράξεις, με την υπόθεση να έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και σχόλια στην τηλεόραση και τα social.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.