Άννα Μαρία: Η πρώτη έξοδος μετά τον θάνατο του Γιώργου Βαρδινογιάννη
Στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκε η Άννα Μαρία, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την απώλεια του συμπεθέρου της, Γιώργου Βαρδινογιάννη. Η χήρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου…
Μια διακριτική έξοδος στο κέντρο της Αθήνας
Στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκε η Άννα Μαρία, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την απώλεια του συμπεθέρου της, Γιώργου Βαρδινογιάννη. Η χήρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία συμπλήρωσε πρόσφατα τα ογδόντα της χρόνια, εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο της οδού Βουκουρεστίου, επιλέγοντας να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τους έντονους ρυθμούς της δημοσιότητας.
Παρά τη συναισθηματική φόρτιση και την έκδηλη στενοχώρια που αποτυπωνόταν στο πρόσωπό της, η Άννα Μαρία διατήρησε την απαράμιλλη κομψότητα που τη χαρακτηρίζει. για την έξοδό της επέλεξε ένα διαχρονικό και φινετσάτο σύνολο, αποτελούμενο από μακριά κλος φούστα, πουκάμισο με καφέ δερμάτινη ζώνη, γκρι καρό σακάκι και επίπεδα γκρι παπούτσια, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση με μια μπλε δερμάτινη τσάντα.
<img loading="lazy" decoding="async" src="data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAAEAAAABCAYAAAAfFcSJAAAADUlEQVR42mO8cOH7fwAIpwOYptm7sgAAAABJRU5ErkJggg==" class="image" data-src="/media/large/16/53/anna-maria-i-proti-exodos-meta-ton-thanato-tou-giorgou-vardinogianni-1_.jpg" alt="Άννα Μαρία: Η πρώτη έξοδος μετά τον θάνατο του Γιώργου Βαρδινογιάννη” width=”900″ height=”819″>
Η Ντόλα Νομικού: Η φίλη-βράχος στο πλευρό της
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο πένθους και συναισθηματικής φόρτισης, η Άννα Μαρία δεν ήταν μόνη. Στο πλευρό της βρισκόταν η στενή της φίλη, Ντόλα Νομικού, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο δικούς της ανθρώπους και λειτουργεί ως πραγματικός «βράχος» υποστήριξης.
Οι δύο γυναίκες γευμάτισαν μαζί στην οδό Βουκουρεστίου και στη συνέχεια περιπατήθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, επιστρέφοντας πεζή στην κατοικία της Άννας Μαρίας. Η παρουσία της Ντόλας Νομικού προσέφερε μια διακριτική αλλά ουσιαστική συντροφιά, αποδεικνύοντας τη βαθιά φιλία που συνδέει τις δύο γυναίκες εδώ και χρόνια.
<img loading="lazy" decoding="async" src="data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAAEAAAABCAYAAAAfFcSJAAAADUlEQVR42mO8cOH7fwAIpwOYptm7sgAAAABJRU5ErkJggg==" class="image" data-src="/media/large/16/53/anna-maria-i-proti-exodos-meta-ton-thanato-tou-giorgou-vardinogianni-2_.jpg" alt="Άννα Μαρία: Η πρώτη έξοδος μετά τον θάνατο του Γιώργου Βαρδινογιάννη” width=”900″ height=”598″>
Η μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα και το χαμηλό προφίλ
Από τον Ιανουάριο του 2023, όταν έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, η Άννα Μαρία έχει λάβει την απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα. Έχοντας διαμορφώσει μια ήρεμη καθημερινότητα, επιλέγει συνειδητά να κρατά εξαιρετικά χαμηλό προφίλ και να αποφεύγει τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις.
Οι σπάνιες στιγμές που ο φωτογραφικός φακός τη συλλαμβάνει στην πόλη αποτυπώνουν μια πιο ανθρώπινη και προσωπική πλευρά της, όπου η ηρεμία, η συντροφικότητα αγαπημένων φίλων και η διακριτικότητα παραμένουν οι βασικές προτεραιότητες της ζωής της.
Δεν είναι στην Κρήτη: Νέος ισχυρός σεισμός τώρα στη χώρα μας
Σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 16:24 το απόγευμα ανοικτά της Αμοργού. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή 15 χιλιόμετρα νότια της…
Παύλος Ντε Γκρες για Μαρί Σαντάλ: «Την γνώρισα και έμεινα ξερός» – Η εξομολόγηση για την πρώτη τους συνάντηση
Ο Παύλος Ντε Γκρες παραχώρησε μία σπάνια και εφ'όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου.
Φλόριντα: Αυτή είναι η 20χρονη συγκυβερνήτης του τζετ που συνετρίβη με εννέα νεκρούς – Τα ουρλιαχτά της δευτερόλεπτα πριν σκοτωθεί κόβουν την ανάσα
Η Νατάλια Γκαντέλια ήταν μόλις 20 ετών και είχε ήδη καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της να πετάει αεροσκάφη, όταν βρέθηκε στο πιλοτήριο του
Πέτρος Κουσουλός: Έξω φρενών με τη Βάσια Μανησιώτη της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – «Μωρή βλαχάρα, είχες στο χωριό σου business class;»
Σε έντονο ύφος σχολίασε ο Πέτρος Κουσουλός τις νέες πληροφορίες για την υπόθεση της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά», μέσα από την εκπομπή «Αποκαλύψεις».
Χαμός στον ALPHA: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Στέφανο Κωνσταντινίδη για Σία Κοσιώνη – «Είναι σε ένα πάνελ και π..»
Χαμός στον ALPHA: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Στέφανο Κωνσταντινίδη για Σία Κοσιώνη – «Είναι σε ένα πάνελ και π..»
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις