Μπόρεσε να πει μόνο 5 λέξεις: Ντυμένη στα μαύρα, αργά τη νύχτα η Άννα Βίσση αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη – Bίvτεο
Μπόρεσε να πει μόνο 5 λέξεις: Ντυμένη στα μαύρα, αργά τη νύχτα η Άννα Βίσση αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη - Bίvτεο
Η Άννα Βίσση ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» στη λαϊκή αγρυπνία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στην Αγία Τριάδα της Νίκαιας, στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη.
Η τραγουδίστρια έφτασε στον Ιερό Ναό περίπου στις 00:30, επιλέγοντας μια πιο ήσυχη ώρα, καθώς μέχρι τότε τα περισσότερα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν αποχωρήσει από το σημείο.
Η λιτή της δήλωση έδειξε ξεκάθαρα τον πόνο της για την απώλεια του τραγουδιστή. «Δε θα ξεχάσω τη φωνή του» αρκέστηκε να πει στην κάμερα της ΕΡΤ και έπειτα μπήκε στο ναό.
Λίγο νωρίτερα η τραγουδίστρια, εμφανώς συγκλονισμένη από την απώλεια του 54χρονου καλλιτέχνη, επέλεξε να μην γράψει πολλά λόγια. Αντίθετα, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη, συνοδεύοντάς την με ένα σύντομο μήνυμα.
Μαρία Μαζωνάκη: Σάλος με τα σχόλια μετά τον θάνατο του Γιώργου – «Τον έβαλες Δρομοκαΐτειο και τώρα κλαις, πολύ ωραίο θέατρο»
Μαρία Μαζωνάκη: Σάλος με τα σχόλια μετά τον θάνατο του Γιώργου – «Τον έβαλες Δρομοκαΐτειο και τώρα κλαις, πολύ ωραίο θέατρο»
“Τον έβαλες στο Δρομοκαίτιο και τώρα κλαις” Σάλος με την ανάρτηση για την αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη, Μαρία
Στο επίκεντρο έντονων αντιδράσεων στα social media έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς κάτω από αναρτήσεις συγγενικών
O Άδωνις Γεωργιάδης «καταδικάζει» τους γιατρούς του Μαζωνάκη: «Κανονικοί απατ…»
O Άδωνις Γεωργιάδης «καταδικάζει» τους γιατρούς του Μαζωνάκη: «Κανονικοί απατ…»
Ξεσπά η οικογένεια Μαζωνάκη – Γιατί ζητούν να μην ανοίξει αuτό που κατασχέθηκε από το σπίτι του τραγουδιστή
Ξεσπά η οικογένεια Μαζωνάκη – Γιατί ζητούν να μην ανοίξει αuτό που κατασχέθηκε από το σπίτι του τραγουδιστή
Κηδεία Μαζωνάκη: H εντολή του πατέρα του – «Αυτό είναι το αντικείμενο που θα βάλετε μέσα στο φέρετρο του γιου μου»
Γιώργος Μαζωνάκης: Η συγκινητική επιθυμία του πατέρα του – Η φωτογραφία της Αρίθας που ζήτησε να μπει στο φέρετρο
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις