Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένεια αδειάζει το σπίτι στη Βούλα – Η μετακόμιση στον Λυκαβηττό και η απόφαση που δεν πρόλαβε
Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένεια αδειάζει το σπίτι στη Βούλα - Η μετακόμιση στον Λυκαβηττό και η απόφαση που δεν πρόλαβε
Στον Λυκαβηττό σχεδίαζε να μετακομίσει ο Γιώργος Μαζωνάκης, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις εργασίες ανακαίνισης στο διαμέρισμα που είχε επιλέξει για τη νέα του κατοικία.
Τα σχέδιά του, ωστόσο, δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, καθώς ο αιφνίδιος θάνατός του ανέτρεψε όσα είχε προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα.
Ο τραγουδιστής ζούσε μέχρι τότε σε κατοικία στη Βούλα, αλλά επιθυμούσε να βρίσκεται πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει και των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο OPEN, είχε υπολογίσει να εγκατασταθεί στο νέο του σπίτι περίπου μία εβδομάδα μετά τον θάνατό του, ενώ είχε προγραμματίσει ακόμη και τις αγορές ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων.
Το διαμέρισμα στον Λυκαβηττό παραμένει μέχρι σήμερα άδειο, με την οικογένειά του να φέρεται να προετοιμάζει τη μεταφορά των προσωπικών του αντικειμένων από τη Βούλα στον συγκεκριμένο χώρο. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, έχει ζητηθεί η εκκένωση της κατοικίας στη Βούλα από την εφοπλιστική οικογένεια στην οποία ανήκει το ακίνητο, προκειμένου να διατεθεί ξανά προς ενοικίαση.
Στο μεταξύ, η Mercedes-Benz G-Class του τραγουδιστή, ένα από τα αυτοκίνητα που είχαν συνδεθεί με τις μετακινήσεις του, δεν βρίσκεται πλέον σταθμευμένη έξω από την κατοικία όπου διέμενε.
Η άγνωστη σύνδεση με τον Βλάσση Μπονάτσο
Μια λιγότερο γνωστή πτυχή της ζωής του Γιώργου Μαζωνάκη ήρθε επίσης στο φως μέσα από το ίδιο ρεπορτάζ. Πριν εγκατασταθεί στη Βούλα, ο καλλιτέχνης είχε ζήσει ξανά στο ίδιο διαμέρισμα του Λυκαβηττού, στο οποίο σχεδίαζε να επιστρέψει τα τελευταία χρόνια.
Μάλιστα, εκείνη την περίοδο, στον ακριβώς επάνω όροφο της ίδιας πολυκατοικίας κατοικούσε ο Βλάσσης Μπονάτσος. Οι δύο καλλιτέχνες υπήρξαν, επομένως, γείτονες, σε μια λεπτομέρεια από το παρελθόν του τραγουδιστή που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέσα από τις νέες πληροφορίες για την κατοικία που είχε επιλέξει για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του.
«Έλυσε» την σιωπή της και το αποκάλυψε η Όλγα Κεφαλογιάννη: «Το πιο δύσκολο με τον Μίνωα είναι η ε…»
«Έλυσε» την σιωπή της και το αποκάλυψε η Όλγα Κεφαλογιάννη: «Το πιο δύσκολο με τον Μίνωα είναι η ε…»
Σούσουρo με Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντησή της μετά τα «γελάκια» του Βασάλου με τις δηλώσεις της – «Γέλασε, εγώ απλώς π..» – Βίντεο
Σούσουρo με Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντησή της μετά τα «γελάκια» του Βασάλου με τις δηλώσεις της – «Γέλασε, εγώ απλώς π..» – Βίντεο
Γιώργος Μαζωνάκης: Αναστάτωση πριν λίγο στο νεκροταφείο! Γιατί σκάβουν τον τάφο του
Γιώργος Μαζωνάκης: Αναστάτωση πριν λίγο στο νεκροταφείο! Γιατί σκάβουν τον τάφο του – Φωτoγραφίες
Αuτό είναι το ελληνικό γλυκό που αναδείχθηκε δεύτερο καλύτερο στον κόσμο
Το κρατσανιστό φύλλο με τη γλυκάδα του σκάει μέσα στο στόμα και η απαλή, συννεφένια κρέμα γεμίζει τον ουρανίσκο.
Γιατί όλοι τοποθετούν ένα ράφι πάνω από το καλοριφέρ – Το κομψό διακοσμητικό στοιχείο που κερδίζει έδαφος
Οι τιμές του φυσικού αερίου και του πετρελαίου θέρμανσης εκτοξεύονται και ένα απλό ράφι πάνω από το καλοριφέρ υπόσχεται να στείλει τη ζέστη εκεί που
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις