Γιώργος Μαζωνάκης: Το τραγούδι που είχε επιλέξει λίγο πριν πεθάνει – Η ανατριχιαστική σύμπτωση με τον Βλάση Μπονάτσο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να είχε ήδη αποφασίσει ποιο τραγούδι ήθελε να επανεκτελέσει και να συμπεριλάβει στην επόμενη δισκογραφική του δουλειά, λίγο πρι

Γιώργος Μαζωνάκης: Το τραγούδι που είχε επιλέξει λίγο πριν πεθάνει – Η ανατριχιαστική σύμπτωση με τον Βλάση Μπονάτσο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να είχε ήδη αποφασίσει ποιο τραγούδι ήθελε να επανεκτελέσει και να συμπεριλάβει στην επόμενη δισκογραφική του δουλειά, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε αποκαλύψει σε άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος ποιο ήταν το κομμάτι που είχε ξεχωρίσει. Πρόκειται για το «Εμένα», τραγούδι που είχε ερμηνεύσει ο Βλάσης Μπονάτσος, σε στίχους και μουσική του Στέλιου Ρόκκου.

Το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει τον Μάιο του 1996, μέσα από το άλμπουμ του Βλάση Μπονάτσου «Χαίρετε». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γιώργος Μαζωνάκης αγαπούσε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο κομμάτι και σχεδίαζε να το παρουσιάσει ξανά, δίνοντάς του τη δική του ερμηνευτική ταυτότητα.

Η συγκλονιστική σύμπτωση με τον Βλάση Μπονάτσο

Η συγκεκριμένη πληροφορία αποκτά ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση λόγω μιας σύμπτωσης που συνδέει τους δύο καλλιτέχνες.

Τόσο ο Βλάσης Μπονάτσος όσο και ο Γιώργος Μαζωνάκης έφυγαν αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο Βλάσης Μπονάτσος πέθανε στις 14 Οκτωβρίου 2004. Είχε μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα.

Πέρα από την ηλικία στην οποία έφυγαν από τη ζωή, οι δύο καλλιτέχνες ακολούθησαν διαφορετικές, αλλά εξίσου ξεχωριστές, διαδρομές στην ελληνική showbiz.

Ο Βλάσης Μπονάτσος είχε γίνει γνωστός ως τραγουδιστής, ηθοποιός και παρουσιαστής, έχοντας δημιουργήσει μια ιδιαίτερη εικόνα χάρη στον αυθόρμητο και αντισυμβατικό χαρακτήρα του. Από την άλλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε διαμορφώσει στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του ένα απολύτως αναγνωρίσιμο προσωπικό ύφος, τόσο στη μουσική όσο και στη σκηνική του παρουσία.

Οι στίχοι του «Εμένα» και το μήνυμα που τον είχε αγγίξει

Ξεχωριστή σημασία έχει και το περιεχόμενο του τραγουδιού που, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είχε επιλέξει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Το «Εμένα» κινείται γύρω από έννοιες όπως η προσωπική ταυτότητα, η άρνηση της αντικατάστασης και η επιμονή ενός ανθρώπου να παραμένει πιστός στον εαυτό του, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες.

Στο τραγούδι περιλαμβάνονται οι στίχοι:

«Υπάρχουν λύσεις εύκολες πολύ για να σωθείς
Να ξεχαστείς, να φύγεις
Υπάρχουν τρόποι που μπορείς να με αρνηθείς
Να ξεχαστείς, να φύγεις

Είναι όμως κάτι, που πίστεψέ με, δεν μπορείς
Τρόπους να βρεις να τ’ αποφύγεις

Εμένα, εμένα, εμένα, εμένα
Δεν θα μπορέσεις να με αλλάξεις με κανένα»

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το μήνυμα του τραγουδιού είχε αγγίξει ιδιαίτερα τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μάλιστα, φέρεται να είχε αποφασίσει να επαναφέρει το κομμάτι μέσα από τη δική του ερμηνεία, μετά τη δύσκολη περίοδο που είχε προηγηθεί στη ζωή του.

Η επιλογή αυτή αποκτά σήμερα ακόμη μεγαλύτερη συναισθηματική βαρύτητα, λόγω της απρόσμενης απώλειας του καλλιτέχνη και της σύμπτωσης με τον Βλάση Μπονάτσο, ο οποίος είχε ερμηνεύσει πρώτος το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος το ξεστόμισε για τον Μαζωνάκη – Είπε ότι δεν τόλμησε κανένας και τον αποθέωσαν όλοι

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση που έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος με αφορμή τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας θέλη

Τηλεθέαση 18/9: Ασύλληπτα νούμερα για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Σάρωσε το αφιέρωμα του MEGA

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μπορεί να μην βρίσκεται πια εδώ, όμως το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο ισχυρός παραμένει ο δεσμός

Ανατροπή σoκ στην υπόθεση Μαζωνάκη: Γυναίκα από το επαγγελματικό του περιβάλλον στο κάδρο των ερευνών

Ανατροπή σoκ στην υπόθεση Μαζωνάκη: Γυναίκα από το επαγγελματικό του περιβάλλον στο κάδρο των ερευνών

GNTM: Ο ένας… καλύτερος από τον άλλον. Οι πρώτοι παίκτες στις auditions είναι για… γέλια

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του GNTM έχει ήδη ξεκινήσει, με το Star να αποκαλύπτει σταδιακά όσα θα παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο και να δίνει

Πρεμιέρα για το «Κάμπινγκ»: Αναλυτικά όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς που περιμένει όλη η Ελλάδα

Η νέα κωμική σειρά του MEGA, «Κάμπινγκ», κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί τρία επεισόδια σε τρει