Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε με την 5 μηνών κόρη της στον αγιασμό της Super Κατερίνα
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και προσωπική στιγμή έζησε η Κατερίνα Καινούργιου, λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες με τη νέα σεζόν του «Supe
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και προσωπική στιγμή έζησε η Κατερίνα Καινούργιου, λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες με τη νέα σεζόν του «Super Κατερίνα». Το πρωί της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου, η παρουσιάστρια βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Alpha για τον καθιερωμένο αγιασμό της εκπομπής. Αυτή τη φορά, όμως, είχε μαζί της ένα πρόσωπο που έκανε τη συγκεκριμένη ημέρα ακόμη πιο ξεχωριστή. Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η πέντε μηνών κόρη της, Ξένια, η οποία έκανε την εμφάνισή της στο πλατό και φυσικά κέντρισε το ενδιαφέρον όλων.
Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από την τελική πρόβα για την πρεμιέρα του «Super Κατερίνα», η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» οι συνεργάτες και τα μέλη της ομάδας της εκπομπής, ενώ τον αγιασμό τέλεσαν ο πατέρας Δημήτριος και ο πατέρας Σταύρος.
Ωστόσο, η παρουσία που ξεχώρισε περισσότερο ήταν εκείνη της μικρής Ξένιας.
Η κόρη της παρουσιάστριας έχει πλέον συμπληρώσει πέντε μήνες ζωής και συνόδευσε τη μητέρα της σε μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό. Ο καθιερωμένος αγιασμός σηματοδοτεί την έναρξη μιας ακόμη τηλεοπτικής χρονιάς, όμως για την Κατερίνα Καινούργιου η φετινή επιστροφή έχει έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα. Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού, η ομάδα του «Super Κατερίνα» μπήκε στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για τη μεγάλη επιστροφή. Οι τελευταίες πρόβες και οι απαραίτητες λεπτομέρειες ολοκληρώνονται, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα πριν ανάψουν ξανά τα φώτα του πλατό.
Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται να καθίσει ξανά μπροστά στις κάμερες και να απευθύνει στους τηλεθεατές την πρώτη «καλημέρα» της νέας σεζόν.Αυτή τη χρονιά, όμως, η αρχή είναι διαφορετική. Πριν επιστρέψει στο τηλεοπτικό της πόστο, η παρουσιάστρια είχε δίπλα της τη μικρή Ξένια, μετατρέποντας έναν καθιερωμένο επαγγελματικό αγιασμό σε μια ιδιαίτερα τρυφερή οικογενειακή στιγμή.
Ο Σεπτέμβρης γίνεται… χειμώνας: Έρχεται πολικό ψύχος, καταιγίδες και χιόνια στην Ελλάδα
Απότομη αλλαγή αναμένεται να παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού στη χώρα, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του ευρωπαϊκού μοντέλου ECMWF, καθώς διαφαίνετα
Χαμός στην Μύκονο με εντυπωσιακή «γαζέλα» έκανε βόλτα στα Ματογιάννια και προκάλεσε «σεισμό»
Η Μύκονος μπορεί να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία της θερινής περιόδου, ωστόσο εξακολουθεί να προσφέρει εικόνες που θυμίζουν την καρδιά του καλοκαιριού.
Χαμογελάει από ψηλά ο Γιώργος Μαζωνάκης: Η συγκινητική επιθυμία της οικογένειας που έγινε πραγματικότητα
Για κοινωνικούς σκοπούς θα αξιοποιηθεί το ποσό που συγκεντρώθηκε στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη, μέσω δωρεών που πραγματοποιήθηκαν τόσο κατά την κηδεία του
Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε με την 5 μηνών κόρη της στον αγιασμό της Super Κατερίνα
Η μικρή Ξένια βρέθηκε στο πλευρό της παρουσιάστριας λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα – Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά διαφορετικά για την Κατερίνα Καινούργιου
Πάγωσαν όλοι με την αποκάλυψη Κουσουλού: «Η Αρίθα πέθανε επειδή υπήρχε…» – Τι είπε για τον σκύλο του Μαζωνάκη
Μία νέα και ιδιαίτερα φορτισμένη αναφορά γύρω από την προσωπική ζωή του Γιώργου Μαζωνάκη ήρθε στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με επίκεντρο την Αρίθα, το αγαπημένο
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις