Μαζωνάκης: Η νέα αποκάλυψη του υπνοθεραπευτή – «Μου είχε προτείνει πλασμαφαίρεση, άκουσα το ποσό και γέλασα»
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι, καθώς σύμφωνα με όσα μετέδωσε το
Ο διάλογος με τον Γιώργο Μαζωνάκη δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι, καθώς σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, η 56χρονη προφυλακισμένη γιατρός φέρεται να είχε προτείνει στο παρελθόν τη διαδικασία της πλασμαφαίρεσης και στον υπνοθεραπευτή με τον οποίο συνεργαζόταν.
Δείτε το βίντεο:
Ο Νάσος Κομιανός αποκάλυψε ότι η γιατρός τού είχε προτείνει να υποβληθεί και ο ίδιος στη συγκεκριμένη διαδικασία, υποστηρίζοντας ότι «καθαρίζει το αίμα από τη σωρεία τοξινών». «Κάποια στιγμή, σε ανύποπτο χρόνο, μου είχε προτείνει να το κάνω και εγώ, γιατί καθαρίζει το αίμα από τη σωρεία τοξινών. Μόλις άκουσα το ποσό, γέλασα, καθώς εγώ δεν έχω τέτοια οικονομική άνεση και συνέχισα τη ζωή μου κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Star.
Η συζήτηση του υπνοθεραπευτή με τον Γιώργο Μαζωνάκη
Ο Νάσος Κομιανός έχει υποστηρίξει ότι είχε προσεγγιστεί από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη προκειμένου να τον υποβάλει σε ύπνωση. Κατά τη συνάντησή του με τον τραγουδιστή, η οποία πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του, έγινε αναφορά και στη διαδικασία καθαρισμού του πλάσματος και του αίματος.
Ο διάλογος που, σύμφωνα με το Star, περιέγραψε ο υπνοθεραπευτής ήταν:
Νάσος Κομιανός: «Έχεις ακούσει για μια διαδικασία καθαρισμού πλάσματος και του αίματος;»
Γιώργος Μαζωνάκης: «Ξέρω, κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο Μικ Τζάγκερ».
Ο Κομιανός φέρεται στη συνέχεια να επικοινώνησε με την 56χρονη, τρεις ημέρες πριν από τη συνάντησή του με τον καλλιτέχνη, προκειμένου να συζητήσει μαζί της τη συγκεκριμένη θεραπεία.
«Προσεγγίστηκα από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη. Έχεις κάποια πιο κατάλληλη θεραπεία για εκείνον; Ίσως μια θεραπεία που την έχεις προτείνει και σε εμένα, με την οποία καθάριζε το αίμα από τοξίνες», φέρεται να της είπε.
Δείτε το βίντεο:
Το τηλεφώνημα με ανοιχτή ακρόαση
Η συνάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Νάσο Κομιανό έγινε, όπως έχει αποκαλύψει ο τελευταίος, σε γνωστό κατάστημα στο Ψυχικό, μόλις δύο ημέρες πριν από τον θάνατο του τραγουδιστή.
Εκεί, σύμφωνα με την περιγραφή του υπνοθεραπευτή, οι δύο άνδρες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την 56χρονη, έχοντας ενεργοποιήσει την ανοιχτή ακρόαση.
Στόχος, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ήταν να πληροφορηθούν, εάν η διαδικασία που εφαρμοζόταν στο ιατρείο, ήταν ασφαλής για τον Γιώργο Μαζωνάκη.
«Η κυρία μας διαβεβαίωσε ότι ήταν ασφαλής και ότι θα μπορούσε να συμβάλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην ευεξία του», φέρεται να ανέφερε ο Κομιανός.
Η συνομιλία μετά τον θάνατο του τραγουδιστή
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, σύμφωνα με το Star και η συνομιλία που είχε ο υπνοθεραπευτής με την 56χρονη μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.
Οι δύο τους φέρεται να συζήτησαν για το τι μπορεί να είχε προκαλέσει την κατάληξη του τραγουδιστή, με τον Κομιανό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στη λήψη διουρητικών.
Νάσος Κομιανός: «Προχθές μου είπε πως παίρνει διουρητικά γιατί είχε κατακράτηση υγρών. Μήπως φταίει αυτό;»
56χρονη: «Και αυτά ρίχνουν την πίεση, αλλά δεν ξέρω τι άλλο έχει πάρει. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε».
Δείτε το βίντεο:
Οι συγκεκριμένες αναφορές αποτελούν μέρος των νέων στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση και αναμένεται να αξιολογηθούν στο πλαίσιο της έρευνας για τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.
Την ίδια ώρα, η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μαζωνάκης παραμένει σε εξέλιξη. Οι μαρτυρίες, οι συνομιλίες και τα υπόλοιπα στοιχεία που συγκεντρώνονται αναμένεται να εξεταστούν από τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες και ώρες πριν από τον θάνατο του τραγουδιστή και να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που εξακολουθούν να περιβάλλουν την υπόθεση.
«Μαθήματα δεοντολογίας δε δεχόμαστε!»: Νέο επεισόδιο στην κόντρα Κουσουλού
Νέα συνέχεια δόθηκε στη δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πέτρο Κουσουλό και τον Νίκο Ευαγγελάτο, με αφορμή τις εξελίξεις και τα νέα ρεπορτάζ στην υπόθεση του
«Τον πήραν καθιστό, άσπρο με ανοιχτά μάτια! Μετά την κλήση στο ΕΚΑΒ, έστειλα μήνυμα στο αγόρι μου ότι…»: Σοκάρει η κατάθεση της 28χρονης γραμματέως γοα τον Μαζωνάκη
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Γιώργος Μαζωνάκης υπέστη ανακοπή στο ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για να υπ
Μαζωνάκης: Η σκιά του «Μαζώ»! Όλη η αλήθεια για τον άντρα δίπλα στην αδερφή του Μαρία όταν σπάραζε έξω από το Ελπίς
Ένα πρόσωπο που βρέθηκε στο πλευρό της Μαρίας Μαζωνάκη έξω από το νοσοκομείο «Ελπίς», μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, ήταν ο Μπομπ Ντιμιτ
Έκτακτο για Άκη Πετρετζίκη – Η αποκάλυψη που δεν γνώριζε κανείς
Έκτακτο για Άκη Πετρετζίκη – Η αποκάλυψη που δεν γνώριζε κανείς
Γιώργος Μαζωνάκης: Αποκαλύψεις-σοκ της γραμματέως από το ιατρείο – «Δεν έφερε εξετάσεις, δεν μας ζητήθηκε ιστορικό, άκουγα τη λέξη ανδ..»
Γιώργος Μαζωνάκης: Αποκαλύψεις-σοκ της γραμματέως από το ιατρείο – «Δεν έφερε εξετάσεις, δεν μας ζητήθηκε ιστορικό, άκουγα τη λέξη ανδ..»
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις