«Ο νέος Καρβέλας στη ζωή της Βίσση είναι ο Γιάννης Κούστας»
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" παραχώρησε ο Γιώργος Πολυχρονίου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην Άννα Βίσση, στον Νίκο Καρβέλα και στη μεταξύ
Ποιος έκανε αυτήν τη δήλωση για την Άννα Βίσση και τη διαμάχη με τον Νίκο Καρβέλα
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” παραχώρησε ο Γιώργος Πολυχρονίου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην Άννα Βίσση, στον Νίκο Καρβέλα και στη μεταξύ τους δημόσια αντιπαράθεση.
Δείτε το βίντεο:
“Είναι ένα ζευγάρι που “δε θα πεθάνει ποτέ”. Δηλαδή, μην έχετε καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Τώρα βέβαια είναι μια διαφορετική περίπτωση. Με την Άννα ήρθαμε σε πολύ κοντινή επαφή, δηλαδή ψυχικά τουλάχιστον. Το αποκορύφωμα ήταν ότι το βιντεοκλίπ του Δώδεκα, το κάναμε σπίτι μου, δηλαδή στο Φάληρο. Δύο μέρες με τα συνεργεία εκεί. Η κόρη μου ήταν 4 ετών. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί για να πάει σχολείο. Είχαμε δηλαδή οικειότητα. Έρχομαι τώρα στο κλειδί Βίσση – Καρβέλας. Αυτή τη φορά ο τσακωμός έχει ένα ψεγάδι. Δεν είναι ένας από τους χιλιάδες τσακωμούς – αγάπες. Η αδυναμία της Άννας είναι πρωτοφανής για ζευγάρια. Πόσες φορές έχετε δει live τη Βίσση να αναφέρει το όνομα του Καρβέλα στη διάρκεια του του live; Τι είναι; Υποχρέωσή της η συμβατική με τον Καρβέλα; Όχι, αγάπη μου. Είναι υπερβολικός έρωτας. Είναι υπερβολική αγάπη και εμπιστοσύνη στον άνθρωπό της. Δηλαδή, η γυναίκα είναι άρρωστη με τον Καρβέλα” είπε ο Γιώργος Πολυχρονίου.
Ο Γιώργος Πολυχρονίου συνέχισε λέγοντας: “Όλες οι γυναίκες χρειάζονται μια ασφάλεια. Και δεν εννοώ οικονομική μόνο. Είναι η ασφάλεια που θα καθαρίσει για πάρτι της. Θέλω να πω, ο άνθρωπος της ήταν αυτός. Τέλος. Forever. Εμπιστοσύνη. Δεν παύει να έχει λόγο για το ρεπερτόριο της Άννας στο μαγαζί τάδε. Δηλαδή, ο άνθρωπος συμμετείχε και ήταν και παρών. Γι’ αυτό και έπαιρνε και αυτός ένα ικανοποιητικό κόκαλο κάθε βράδυ. Αλλά όπως ξέρεις ο Νίκος είναι καλύτερη καρδούλα από την Άννα. Σας το λέω. Η Άννα είναι ευγενής, πολιτισμένη, μορφωμένη, χαμογελαστή. Είναι και πονηροκύπρια όμως. Λοιπόν, ενώ ο Νίκος είναι ο original. Ο νέος Καρβέλας στη ζωή της Άννας είναι ο Γιάννης Κούστας”.
Τεράστιο φαίνεται πως είναι, πλέον, το χάσμα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, με το “Πρωινό” να αναφέρει ότι η ρήξη ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες έχει ως αποτέλεσμα να μην υλοποιηθεί συνάντηση αναφορικά με τις ερμηνείες των τραγουδιών που έχει δημιουργήσει ο Νίκος Καρβέλας, από την Άννα Βίσση.
“Η προσέγγιση η οποία έγινε, βρήκε τοίχο”
Όπως σημείωσε ο Θάνος Κλωνόπουλος ανέφερε πως “Ενώ λέγαμε ότι υπήρχε μια πρόθεση από τη συνάντηση που έγινε της Άννας Βίσση με το επιτελείο της να υπάρξει μια επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, σχετικά με τα τραγούδια και πώς μπορεί να συνεχίσει η Άννα Βίσση να τραγουδάει τα τραγούδια του Νίκου Καρβέλα, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει τελικά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε, η προσέγγιση η οποία έγινε, βρήκε τοίχο. Υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, έστω για να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και απλά να συζητήσουν τι θα γίνει με τα τραγούδια”
«Σεισμός» με την αποκάλυψη Πολυχρονίου για Βίσση: «Η γυναίκα είναι άρρωστη και…»
«Σεισμός» με την αποκάλυψη Πολυχρονίου για Βίσση: «Η γυναίκα είναι άρρωστη και…»
Μπαχτσελί για Ελλάδα: «Οι συμμαχίες και τα όπλα δεν εγγυώνται την ασφάλειά σας»
Προκλητικές δηλώσεις με αποδέκτη την Ελλάδα έκανε ο πρόεδρος του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Κίνησης (MHP), Ντεβλέτ Μπαχτσελί, καλώντας την Αθήνα να
Πήρε θέση ο Λάκης Γαβαλάς για την Άννα Βίσση και τόλμησε και αποκάλυψε όλη την αλήθεια δημοσία
«Ίσως η Άννα Βίσση να είχε ένα απωθημένο χρόνων να ταξιδεύει, να κάνει τρελούτσικες παρέες»
Άρχισαν τα…όργανα για Άννα Βίσση: Το ηχηρό «όχι» σπουδαίου συνθέτη για να της γράψει τραγούδια
Άρχισαν τα…όργανα για Άννα Βίσση: Το ηχηρό «όχι» σπουδαίου συνθέτη για να της γράψει τραγούδια
Σάλος με αuτό που είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην καταλάβεις ότι είχε σ..»
Σάλος με αuτό που είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην καταλάβεις ότι είχε σ..»
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις