Πικρά γενέθλια για τον πρίγκιπα Νικόλαο: Έκλεισε τα 57 και μαθεύτnκε – Το «αγκάθι» στον γάμο του με Χρυσή
Πικρά γενέθλια για τον πρίγκιπα Νικόλαο: Έκλεισε τα 57 και μαθεύτnκε - Το «αγκάθι» στον γάμο του με Χρυσή
Νικόλαος Ντε Γκρες: Η σκέψη για κοινό παιδί με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη και το ενδεχόμενο παρένθετης μητρότητας
Τα 57 του χρόνια συμπλήρωσε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου ο Νικόλαος Ντε Γκρες, με το ενδεχόμενο ενός κοινού παιδιού με τη 45χρονη Χρυσή Βαρδινογιάννη να αποκτά νέο ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σκέψη της παρένθετης μητρότητας έχει μπει στο ζευγάρι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ληφθεί οριστική απόφαση ή ότι έχει ξεκινήσει κάποια διαδικασία.
Ο Νικόλαος δεν έχει αποκτήσει παιδιά, ενώ η Χρυσή είναι μητέρα του Γιώργου και της Κάρεν-Αγάπης από τον προηγούμενο γάμο της με τον Νίνο. Μετά τον γάμο τους, στις 7 Φεβρουαρίου 2025 στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά στην Πλάκα, οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν την οικογενειακή τους καθημερινότητα μακριά από τη δημοσιότητα.
Η σκέψη για ένα κοινό παιδί
Η πληροφορία για την παρένθετη μητρότητα αφορά ένα ενδεχόμενο που εξετάζουν και όχι μια ανακοινωμένη εξέλιξη. Μέχρι στιγμής, ούτε ο Νικόλαος ούτε η Χρυσή έχουν μιλήσει δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα.
Η διάκριση έχει σημασία, καθώς άλλο είναι να υπάρχει μια σκέψη για την απόκτηση παιδιού και άλλο να έχει αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα προχωρήσει ένα ζευγάρι. Στην προκειμένη περίπτωση, το ενδεχόμενο βρίσκεται στο τραπέζι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ληφθεί ως ειλημμένη απόφαση.
Για τη Χρυσή, η μητρότητα αποτελεί ήδη μέρος της ζωής της. Τα δύο παιδιά της είχαν παρουσία και στον γάμο της με τον Νικόλαο. Ο γιος της τη συνόδευσε στην εκκλησία μαζί με τον πατέρα της, Γιώργο Βαρδινογιάννη, ενώ η κόρη της ήταν παρανυφάκι. Η συζήτηση για ένα κοινό παιδί αφορά, επομένως, το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένεια που έχουν ήδη δημιουργήσει.
Η περίπτωση του Φίλιππου και της Νίνας Φλορ
Στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του Νικολάου υπάρχει πλέον μια πρόσφατη, επιβεβαιωμένη περίπτωση παρένθετης μητρότητας. Ο μικρότερος αδελφός του, Φίλιππος Ντε Γκρες, και η σύζυγός του, Νίνα Φλορ, απέκτησαν με αυτόν τον τρόπο το πρώτο τους παιδί.
Ο γιος τους, Κίμων Θωμάς Κωνσταντίνος, γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 2026 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το γραφείο της πρώην βασιλικής οικογένειας ανακοίνωσε τη γέννησή του την 1η Σεπτεμβρίου, αναφέροντας ρητά ότι το μωρό ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητρότητας.
Ο Φίλιππος και η Νίνα εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς την παρένθετη μητέρα και την οικογένειά της. Ευχαρίστησαν επίσης το ιατρικό προσωπικό και τους ειδικούς που τους υποστήριξαν σε αυτή τη διαδρομή.
Η εξέλιξη αυτή προσθέτει ένα σχετικό οικογενειακό δεδομένο στο θέμα του Νικολάου και της Χρυσής. Δεν τεκμηριώνει, ωστόσο, από μόνη της ότι αποτέλεσε την αφορμή για τη δική τους σκέψη. Το στοιχείο που προκύπτει είναι ότι το ζευγάρι έχει αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της παρένθετης μητρότητας, διατηρώντας προς το παρόν ιδιωτικές τις σχετικές συζητήσεις.
Γενέθλια με φόντο την κοινωνική προσφορά
Παράλληλα με την προσωπική του ζωή, ο Νικόλαος συνεχίζει τη δραστηριότητά του στην Axion Hellas ενώ λέγεται ότι πέρασε τα φετινά γενέθλιά του μαζί με τα μέλη της 22ης αποστολής της οργάνωσης.
Ο διάπλους πραγματοποιείται από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου στην Ιθάκη, το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό. Συμμετέχουν 130 εθελοντές, με δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από 22 ιατρικές ειδικότητες και εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες. Οι ημερομηνίες και οι προορισμοί επιβεβαιώνονται από την Axion Hellas.
Η κοινή αγάπη για τον εθελοντισμό ήταν ένα από τα στοιχεία που έφεραν κοντά τον Νικόλαο και τη Χρυσή. Λίγο πριν από τον γάμο τους, ο Χρήστος Ζαμπούνης είχε δηλώσει: «Τους έφερε κοντά η Action Hellas. Όπως ίσως γνωρίζετε, ο Νικόλαος από τότε που ήρθε στην Ελλάδα είναι πολύ ενεργός αυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης, πηγαίνει στα νησιά, παρέχει ιατρική φροντίδα. Δεν ξέρω αν κάποια κάμερα σας τον ακολούθησε γιατί πριν λίγες ημέρες άφησε την οικογένειά του και πήγε στην κοπή της πίτας της Action Hellas. Και η Χρυσή θα συμμετάσχει και αυτή από εδώ και στο εξής».
Έλενα Φερεντίνου: Μόλις μαθεύτnκε για την σύζυγο του Καρβέλα μετά τον καβγά με την Βίσση στο ΟΑΚΑ
Έλενα Φερεντίνου: Μόλις μαθεύτnκε για την σύζυγο του Καρβέλα μετά τον καβγά με την Βίσση στο ΟΑΚΑ
Θρήνος για τον 40χρονο Γιάννη που «έφυγε» νωρίς
Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στη Μεσαρά η είδηση του πρόωρου θανάτου του Γιάννη (Ιωάννη) Ψωμαδάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών.
«Είμαστε συντετριμμένοι και αποφασίσαμε» Σoκ τι κάνει η οικογένεια του Μαζωνάκη στο σπίτι του
«Είμαστε συντετριμμένοι και αποφασίσαμε» Σoκ τι κάνει η οικογένεια του Μαζωνάκη στο σπίτι του
Θύελλα αντιδράσεων κατά Σταμάτη Ζαχαρού μετά από αuτό που είπε για νεκpή των Τεμπών: «Μήπως δεν ήταν στο τρένο;»
Θύελλα αντιδράσεων κατά Σταμάτη Ζαχαρού μετά από αuτό που είπε για νεκpή των Τεμπών: «Μήπως δεν ήταν στο τρένο;»
Ένας χρόνος φυλάκιση με αναστολή σε μάρτυρα για ψευδή κατάθεση στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη
Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή καταδικάστηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, ένας από τους δύο κατηγορούμενους που δικάζονταν για καταθέσεις
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις