Πήρε θέση και το αποκάλυψε για Ντόρσεϊ ο Φουρνιέ: «Είμαι σίγουρος ότι το μ…»
Πήρε θέση και το αποκάλυψε για Ντόρσεϊ ο Φουρνιέ: «Είμαι σίγουρος ότι το μ...»
Διαβάστε την τοποθέτηση του Εβάν Φουρνιέ στη συνέντευξή του στο «Pick n Roll», γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα στον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Ολυμπιακό.
Ο Εβάν Φουρνιέ παραχώρησε μία εκτενή συνέντευξη στο Magenta TV και στην εκπομπή «Pick n Roll», όπου μοιράστηκε τη γνώμη του για το περιστατικό με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και την δημόσια τοποθέτησή του στα social media.
Αναλυτικά
«Έμεινα έκπληκτος, γιατί δεν το είχε ξανακάνει στο παρελθόν και γνωρίζει ότι το να μεταφέρεις τέτοια ζητήματα στα social media δεν είναι σωστό ούτε βοηθητικό. Δεν είναι καλή ιδέα. Όσα έχεις να πεις, πρέπει να τα διαχειρίζεσαι εσωτερικά. Όλοι κάνουμε λάθη, κανείς δεν είναι τέλειος. Είμαι σίγουρος ότι το μετάνιωσε. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά η ομάδα πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Χρειαζόμαστε στενή σύνδεση, να είμαστε μια γροθιά και να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί μπροστά μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα να μπει ανάμεσά μας. Το γνωρίζει και ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα».
Αύριο γιορτάζει ο Άγιος που δεν αφήνει κανέναν χωρίς βοήθεια! Ό,τι κι αν του ζητήσεις, θα σου το δώσει!
Στις 20 Οκτωβρίου η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Γερασίμου, ενός από τους πιο αγαπητούς Αγίους της Ορθοδοξίας και προστάτη της Κεφαλονιάς.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ για τον π. Αντώνιο – Έλαμψε επιτέλους η αλήθεια
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ για τον π. Αντώνιο – Έλαμψε επιτέλους η αλήθεια
Κιβωτός του Κόσμου: Αθώοι ο πατέρας Αντώνιος και δύο συγκατηγορούμενοι του στα Ιωάννινα
«Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα είναι, ότι σήμερα δικαιώνεται το μεγάλο έργο της Κιβωτού, το οποίο κάναμε χρόνια» δήλωσε ο ιδρυτής της.
Πέθανε στα 72 από ανακοπή καρδιάς ο πολύ καλός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου
Aφιέρωμα στον Θέμη Μάνεση: Ο «μάγκας» του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης – Η ζωή, οι άγνωστες ιστορίες και το τέλος στα 72 Για τους νεότερους ήταν ο αξέχαστος Μένιος Τσαπάρας από τους «Δύο Ξένους». Για μια προηγούμενη γενιά ήταν ο Μπάμπης από τους «Αυθαίρετους». Πίσω όμως από τους τηλεοπτικούς χαρακτήρες που τον έκαναν […]
Γιώργος Μαζωνάκης: Ξεσπά η αδερφή του, Μαρία, μετά το μνημόσυνο – «Εκείνοι που λοιδόρησαν την αδερφή μου και τον γαμπρό μου…»
Γιώργος Μαζωνάκης: Ξεσπά η αδερφή του, Μαρία, μετά το μνημόσυνο – «Εκείνοι που λοιδόρησαν την αδερφή μου και τον γαμπρό μου…»
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις