Σε σoκ η Τσιμτσιλή: «Ο χωρισμός είναι οριστικός» – Η Tίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως χώρισε το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Σε σoκ η Τσιμτσιλή: «Ο χωρισμός είναι οριστικός» – Η Tίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως χώρισε το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Σε σoκ η Τσιμτσιλή: «Ο χωρισμός είναι οριστικός» – Η Tίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως χώρισε το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη έκανε το πρωί της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής, οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της θέλουν το ζευγάρι να έχει περάσει νέα σοβαρή κρίση, ενώ η ίδια εξέφρασε την εκτίμηση πως αυτή τη φορά ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Αφορμή για να ανοίξει η συγκεκριμένη συζήτηση στάθηκαν οι δηλώσεις της Ανδρομάχης, η οποία βρέθηκε στο event της εταιρείας ρούχων της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη. Δημοσιογράφος του Happy Day περίμενε έξω από το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και τη ρώτησε για τις φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα τον φημολογούμενο χωρισμό της από τον Γιώργο Λιβάνη.

Η αντίδραση της τραγουδίστριας ήταν άμεση, με την ίδια να μη θέλει να επεκταθεί στο συγκεκριμένο θέμα. «Καλέ είναι δυνατόν; Έλα βρε τώρα, αν είναι δυνατόν; Δεν αφιερώνω κάπου το τραγούδι μου. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Καλή συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για Μάστορα – Καληφώνη

Λίγο μετά την προβολή του αποσπάσματος, η συζήτηση μεταφέρθηκε στο πλατό του Happy Day. Εκεί η Τίνα Μεσσαροπούλου, σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις της showbiz, αναφέρθηκε στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα, αποκαλύπτοντας τις πληροφορίες που έχουν φτάσει στην ίδια.

«Έχει πέσει το μικρόβιο του χωρισμού. Θα μπορούσε να μην απαντήσει καθόλου στις κάμερες, φάνηκε ότι ενοχλήθηκε, δεν ήθελε να το κρύψει. Εδώ είναι καπνός που υπάρχει και φωτιά. Από την άλλη η Γαρυφαλλιά υπήρξαν φήμες που τους θέλουν χωριστά. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε άλλα, εύχομαι να διαψευστούν. Υπήρξε όντως μία κρίση μέσα στο καλοκαίρι, το ξεπέρασαν, αλλά δεν πήγε πολύ καλά. Θεωρώ ότι ο χωρισμός είναι οριστικός, η Γαρυφαλλιά βρήκε σπίτι μόνη της και μένει μόνη της», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τι είχε συμβεί το καλοκαίρι

Υπενθυμίζεται ότι η σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη είχε βρεθεί έντονα στο επίκεντρο και μέσα στον Αύγουστο. Οι χωριστές καλοκαιρινές αποδράσεις, η περιορισμένη κοινή παρουσία τους στα social media αλλά και το γεγονός ότι η επέτειός τους πέρασε χωρίς κάποια δημόσια αναφορά είχαν πυροδοτήσει έντονη φημολογία περί κρίσης και χωρισμού.

Τότε, ωστόσο, το ρεπορτάζ του Youweekly.gr ανέφερε πως ανάμεσά τους είχε πράγματι υπάρξει ένταση και ένας καβγάς, χωρίς όμως να έχει επέλθει χωρισμός. Λίγες ημέρες αργότερα, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην Πάρο, ενώ ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας είχε προχωρήσει σε δημόσια διάψευση των δημοσιευμάτων, δηλώνοντας στη Realnews πως «στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Έναν μήνα μετά, όμως, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν πάρει διαφορετική τροπή… Η δημοσιογράφος υποστήριξε πως, παρότι η κρίση του καλοκαιριού ξεπεράστηκε προσωρινά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, φτάνοντας μάλιστα να αναφέρει ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει βρει πλέον δικό της σπίτι και μένει μόνη της. Μένει να φανεί αν οι δύο πρωταγωνιστές θα επιλέξουν αυτή τη φορά να τοποθετηθούν δημόσια και να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν όσα ακούστηκαν στον αέρα του Happy Day.

ΠΗΓΗ

Μαζωνάκης: Καταγγελία σοκ για τον Ηλία Θεοδωρόπουλο! Η βαλίτσα με τους δονnτές και η «θεραπεία» που πρότεινε σε ασθενή με γυναικολογικά προβλήματα

Μια μαρτυρία στις «Αποκαλύψεις» και την Μιλένα Μπαχαρνίκου προκαλεί σοκ για τις πρακτικές τις οποίες ακολουθούσε ο γιατρός του Κολωνακίου, Ηλίας

Ο ΣΚΑΪ αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη: Αυτοί οι καλλιτέχνες συμμετέχουν

Ο ΣΚΑΪ αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη με μια βραδιά τιμής και μνήμης, αυτό το Σάββατο στις 22.00.

«Βόμβα»: Χώρισαν Χρήστος Μάστορας και Καληφώνη – Έφυγε από το σπίτι η Γαρυφαλλιά – Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου

Νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο για τη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, καθώς η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκ

Τηλεθέαση 24/9: Νέα ανατροπή και μάχη ανάμεσα σε Καινούργιου, Λιάγκα, Κουτσελίνη, Χρηστίδου – Ποιος βγήκε πρώτος με 16,2%

Τηλεθέαση 24/9: Νέα ανατροπή και μάχη ανάμεσα σε Καινούργιου, Λιάγκα, Κουτσελίνη, Χρηστίδου – Ποιος βγήκε πρώτος με 16,2%

Αλλάζει ο καιρός από ώρα σε ώρα – Ξεκίνησαν οι βροχές και οι καταιγίδες – Θα… πνιγούμε το Σαββατοκύριακο

Νέα μεταβολή παρουσιάζει ο καιρός από σήμερα, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, με το σκηνικό να γίνεται άστατο σε μεγάλο μέρος της χώρας. Τοπικές βροχές και σπορα