Στο πλατό του «The Voice»: Οι καλλιτέχνες που είπαν το «ναι» στο μεγάλο αφιέρωμα που θα κάνει ο ΣΚΑΪ στον Γιώργο Μαζωνάκη

Θα είναι σίγουρα η πιο συγκινητική εκπομπή στην ιστορία της Ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό αφιέρωμα στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ, συγκεντρώνον

Στο πλατό του «The Voice»: Οι καλλιτέχνες που είπαν το «ναι» στο μεγάλο αφιέρωμα που θα κάνει ο ΣΚΑΪ στον Γιώργο Μαζωνάκη

Θα είναι σίγουρα η πιο συγκινητική εκπομπή στην ιστορία της


Ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό αφιέρωμα στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ, συγκεντρώνοντας Στο πλατό του «The Voice» καλλιτέχνες που συνδέθηκαν μαζί του τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνάντηση των τεσσάρων coaches του μουσικού talent show. Ο Χρήστος Μάστορας, ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου, που μοιράστηκαν την περασμένη σεζόν τις περιστρεφόμενες καρέκλες με τον Γιώργο Μαζωνάκη, θα βρεθούν για πρώτη φορά στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό με την Πάολα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που διατηρούσε βαθιά φιλία με τον Μαζωνάκη, αποδέχτηκε την πρόταση να πάρει τη θέση του στον νέο κύκλο του «The Voice», σε μια επιστροφή που αποκτά ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία μετά τον θάνατό του.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν πει το «ναι» για να ερμηνεύσουν τραγούδια του βρίσκεται και η Πίτσα Παπαδοπούλου, με την οποία ο Μαζωνάκης είχε μοιραστεί τη σκηνή των MAD Video Music Awards το 2018.

Στο αφιέρωμα θα συμμετάσχει και ο Apon, ένας από τους τελευταίους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε ο τραγουδιστής. Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει την περασμένη σεζόν στην «Ακτή Πειραιώς», ενώ ο Apon είχε εμφανιστεί και ως guest coach στο «The Voice».

Ξεχωριστή θέση στη βραδιά αναμένεται να έχει ο Νίκος Βουρλιώτης, με τον οποίο ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε δημιουργήσει μία από τις πιο χαρακτηριστικές συνεργασίες της καριέρας του, το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά». Ο NiVo ήταν, μάλιστα, από τους πρώτους καλλιτέχνες που προσέγγισε η παραγωγή, προκειμένου να τραγουδήσει αλλά και να μοιραστεί προσωπικές αναμνήσεις από τον φίλο και συνεργάτη του.

Πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στο «Στούντιο 4», είχε θυμηθεί πώς προέκυψε εκείνη η συνεργασία:

«Ενώ όλα τα υπόλοιπα τα είχα προσπαθήσει πολύ, τη συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη δεν την προσπάθησα καθόλου, προέκυψε».

Όπως είχε εξηγήσει, όλα ξεκίνησαν από μια πρόταση του Μαζωνάκη να πραγματοποιήσουν κοινή περιοδεία, η οποία οδήγησε στη δημιουργία ενός τραγουδιού που θα μπορούσαν να ερμηνεύουν μαζί. Κοινό σημείο αναφοράς τους ήταν η γειτονιά στην οποία είχαν μεγαλώσει.

Το αφιέρωμα θα φέρει στο ίδιο πλατό και δύο γνώριμα πρόσωπα της παρουσίασης. Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα βρεθεί δίπλα στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος επιστρέφει φέτος στο τιμόνι του μουσικού talent show.

Τα επίσημα γυρίσματα του νέου κύκλου του «The Voice» αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, με τον ΣΚΑΪ να ετοιμάζει πρώτα αυτή την ιδιαίτερη τηλεοπτική συνάντηση, αφιερωμένη στον καλλιτέχνη που άφησε το δικό του αποτύπωμα και στη σκηνή του δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού.

Μαζωνάκης: Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του «The Voice» που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του

Ένα επεισόδιο διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα, πρόκειται να είναι το πρώτο του φετινού κύκλου του «Τhe Voice», καθώς θα είναι αφιερωμένο στον Γιώργο Μαζωνάκη

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Μόλις μαθεύτnκε για το ζευγάρι μετά από 3 χρόνια γάμου

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Μόλις μαθεύτnκε για το ζευγάρι μετά από 3 χρόνια γάμου

“Εξαφανίστηκε μαζί με το” Γιατί αρνείται να μιλήσει σε οποιονδήποτε η Βάσω Μαζωνάκη 2 βδομάδες μετά την κηδεία

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, η αδερφή του Βάσω δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση για εκείνον. Η απουσία της από τις τηλεοπτικές τοποθετή

Στο πλατό του «The Voice»: Οι καλλιτέχνες που είπαν το «ναι» στο μεγάλο αφιέρωμα που θα κάνει ο ΣΚΑΪ σε Γιώργο Μαζωνάκη

Στο πλατό του «The Voice»: Οι καλλιτέχνες που είπαν το «ναι» στο μεγάλο αφιέρωμα που θα κάνει ο ΣΚΑΪ σε Γιώργο Μαζωνάκη

Μητσοτάκης: «Επιδιώκουμε τρίτη εκλογή όχι για να σπάσουμε ρεκόρ, αλλά για να αλλάξουμε τη χώρα. Να βελτιώσουμε τη ζωή των Ελλήνων»

Στο μέτωπο της ενέργειας, ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι προς την άνοιξη του 2027 αναμένεται η πρώτη ερευνητική γεώτρηση της ExxonMobil για φυσικό αέριο