Θρήνος για τον Σπύρο έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς και σκόρπισε θλίψη
Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λάρισας η είδηση του θανάτου του Σπυρίδωνος Κουρνή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών. Η
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» μόλις στα 39 του ο Σπυρίδων Κουρνής – Πατέρας ενός παιδιού
Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λάρισας η είδηση του θανάτου του Σπυρίδωνος Κουρνή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών. Η είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, σκορπίζοντας θλίψη στους συγγενείς, στους φίλους και στους ανθρώπους που τον γνώριζαν.
Ο 39χρονος Αφήνει πίσω του τον γιο του, Μάριο, τους γονείς του, Βασίλη Κουρνή και Βάια Παπαζαχαρία, καθώς και τα δύο αδέλφια του, Γεώργιο και Παναγιώτη. Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται ακόμη θείοι, ξαδέλφια και οι λοιποί συγγενείς, οι οποίοι καλούνται να αποχαιρετήσουν έναν δικό τους άνθρωπο που έφυγε σε τόσο νεαρή ηλικία.
Η εξόδιος ακολουθία του Σπυρίδωνος Κουρνή θα τελεστεί την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2026, στις 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στην Όσσα. Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον ναό από τις 13:30, προκειμένου συγγενείς και φίλοι να έχουν τη δυνατότητα να τον αποχαιρετήσουν πριν από την τελετή και να συνοδεύσουν την εκφορά του.
Μετά την ολοκλήρωση της κηδείας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο καφές θα δοθεί στην ταβέρνα του Κ. Παπαστεργίου, όπου οι άνθρωποι της οικογένειας και όσοι παραστούν στην τελετή θα συγκεντρωθούν στη μνήμη του 39χρονου.
Η είδηση του θανάτου του αναπαράχθηκε από αρκετά μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλίας, με τις σχετικές αναφορές να επικεντρώνονται στη νεαρή ηλικία του εκλιπόντος και στο γεγονός ότι ήταν πατέρας ενός παιδιού. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάποια επίσημη πληροφορία για τα αίτια του θανάτου του, γι’ αυτό και οποιαδήποτε σχετική αναφορά θα ήταν αυθαίρετη.
Ο αδόκητος χαμός ενός ανθρώπου στα 39 του χρόνια αφήνει αναπόφευκτα ένα μεγάλο κενό στους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά του. Το τελευταίο αντίο στον Σπυρίδωνα Κουρνή θα ειπωθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στην Όσσα, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία, κρατώντας ζωντανές τις αναμνήσεις από τη ζωή και τις στιγμές που μοιράστηκαν μαζί του.
Μπλε Ώρες Spoiler: Νεκpή η Έρρικα – Ανατρέπονται όλα στα επόμενα επεισόδια
Μπλε Ώρες Spoiler: Νεκpή η Έρρικα – Ανατρέπονται όλα στα επόμενα επεισόδια
Mπλε Ώρες Επόμενα Επεισόδια: Με χειροπέδες ο Φίλιππος – Το εύpημα στο αυτοκίνητό του που τον στέλνει στο κρατητήριο
Mπλε Ώρες Επόμενα Επεισόδια: Με χειροπέδες ο Φίλιππος – Το εύpημα στο αυτοκίνητό του που τον στέλνει στο κρατητήριο
Βίσση: Το «αγκάθι» πίσω από το χαμόγελο της στο ΟΑΚΑ- Γιατί ξέσπασε σε δάκρυα η Άννα στο καμαρίνι
Βίσση: Το «αγκάθι» πίσω από το χαμόγελο της στο ΟΑΚΑ- Γιατί ξέσπασε σε δάκρυα η Άννα στο καμαρίνι
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στο ελληνικό μπάσκετ η είδηση του θανάτου του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. Ο καταξιωμένος Έλ
Έκτακτο για Ιωάννα Παλιοσπύρου
Έκτακτο για Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις