Χαλκίδα: Νεκρός 50χρονος μέσα στο σπίτι του – Τον αναζητούσαν για μέρες

Μια θλιβερή είδηση συγκλονίζει σήμερα, Σάββατο 3 Ιανουαρίου, την τοπική κοινωνία της Εύβοιας. Ένας άνδρας, περίπου 50 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην οικία του στη Χαλκίδα, σημαίνοντας τον επίλογο μιας ανησυχητικής περιόδου σιωπής.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν είχε επικοινωνήσει με το περιβάλλον του για αρκετά εικοσιτετράωρα. Συνεπώς, ανησύχησαν οι δικοί το...

Χαλκίδα: Νεκρός 50χρονος μέσα στο σπίτι του – Τον αναζητούσαν για μέρες


Μια θλιβερή είδηση συγκλονίζει σήμερα, Σάββατο 3 Ιανουαρίου, την τοπική κοινωνία της Εύβοιας. Ένας άνδρας, περίπου 50 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην οικία του στη Χαλκίδα, σημαίνοντας τον επίλογο μιας ανησυχητικής περιόδου σιωπής.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν είχε επικοινωνήσει με το περιβάλλον του για αρκετά εικοσιτετράωρα. Συνεπώς, ανησύχησαν οι δικοί το…[ads1]

Μια θλιβερή είδηση συγκλονίζει σήμερα, Σάββατο 3 Ιανουαρίου, την τοπική κοινωνία της Εύβοιας. Ένας άνδρας, περίπου 50 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην οικία του στη Χαλκίδα, σημαίνοντας τον επίλογο μιας ανησυχητικής περιόδου σιωπής.

Το χρονικό της ανεύρεσης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν είχε επικοινωνήσει με το περιβάλλον του για αρκετά εικοσιτετράωρα. Συνεπώς, ανησύχησαν οι δικοί του άνθρωποι με αποτέλεσμα να ενημερώσουν την αστυνομία.

Τραγωδία στη Χαλκίδα

Θρήνος στη Χαλκίδα / Φωτό eviaonline.gr

Οι αρχές πήγαν στο σημείο και με τη συνδρομή της πυροσβεστικής μπήκαν στο σπίτι και εντόπισαν τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση.

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (3/1) στη Ραφήνα, στην περιοχή Αγία Μαγδαληνή, όταν φωτιά ξέσπασε σε μονοκατοικία. Εντός του σπιτιού εγκλωβίστηκε ένα άτομο, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Πυροσβέστες επιχειρούν σε σπίτι στη Ραφήνα όπου ξέσπασε φωτιά

Πυροσβέστες επιχειρούν σε σπίτι στη Ραφήνα όπου ξέσπασε φωτιά / irafina.gr

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 8:30 π.μ., με περίοικους να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική, η οποία επιβεβαίωσε την ύπαρξη εγκλωβισμένου. Στο σημείο μετέβησαν οχήματα από τη Ραφήνα, τη Νέα Μάκρη, το Νέο Βουτζά, τον Μαραθώνα και την Παλλήνη.

Η κατοικία έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τις προσπάθειες κατάσβεσης. Οι αρμόδιες αρχές αναμένονται να ανακοινώσουν τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Το διαβάσαμε εδώ