Ανεπανάληπτο: ΔΕΙΤΕ 14 ανήκουστες αλήθειες για το σeξ… Δεν θα τις πιστεύετε (vid)


Πολλοί από εμάς γνωρίζουν 1-2 περίεργα πραγματάκια γύρω από το σeξ. Ίσως κάτι που έχουμε ακούσει ή έχουμε διαβάσει κάπου.Αλλά οι παρακάτω αλήθειες για το σeξ πρέπει να είναι μοναδικές. Όσες φορές και …Πολλοί από εμάς γνωρίζουν 1-2 περίεργα πραγματάκια γύρω από το σeξ. Ίσως κάτι που έχουμε ακούσει ή έχουμε διαβάσει κάπου.

Αλλά οι παρακάτω αλήθειες για το σeξ πρέπει να είναι μοναδικές. Όσες φορές και αν τις διαβάσετε και όσο και αν τις δείτε, δεν θα τις πιστεύετε…

  1. Η πλήρης σeξουαλική αδράνεια μπορεί να προκαλέσει μείωση του μεγέθους του πέους“Αν δεν κάνετε τίποτα για να διατηρείτε μια φυσιολογική συχνότητα στύσης, θα πάθετε βράχυνση του πέους”, υποστηρίζει ο δρ Tobias Kohler. Χωρίς τακτική στύση το πeος μπορεί να μικρύνει μέχρι και δύο εκατοστά.
  2. Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Οικονομικών Ερευνών των ΗΠΑ, το σeξ κάνει τους ανθρώπους το ίδιο ευτυχείς όσο τους κάνει και το να έχουν 100.000 δολάρια.
  3. Οι… εξωτικές χορεύτριες βγάζουν περισσότερα χρήματα, όταν δουλεύουν τις μέρες που έχουν ωορρηξία, λόγω της απελευθέρωσης φερομονών.
  4. Οι “wegasms”, δηλαδή ο ταυτόχρονος οpγασμός σε ένα ζευγάρι, θεωρείται ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο. Είναι τόσο σπάνιο, ώστε το 42% των ζευγαριών πιστεύει ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να δει τον… Bigfoot, παρά να βιώσει τον ταυτόχρονο οpγασμό.
  5. Το 51% των γυναικών ισχυρίζεται ότι έχει φτάσει σε οpγασμό, ενώ έκανε κοιλιακούς (γuμναστική).
  6. Μερικοί άνθρωποι έχουν μια πραγματική φυσική έλξη για τις κούκλες-μανεκέν και τα αγάλματα. Είναι μια κατάσταση που ονομάζεται αγαλματοφιλία (agalmatophillia). Υπάρχουν πολλοί ακόμη τύποι παραφιλίας
  7. Ανάλογα με το αν ένας άντρας είναι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας, αντίστοιχη είναι και η πλευρά του όρχι του, ο οποίος κρέμεται λίγο πιο ψηλά από τον άλλο.
  8. Έρευνα έδειξε ότι είναι πιο πιθανό να φτάσετε σε οpγασμό, αν, κατά τη διάρκεια του σeξ, φοράτε κάλτσες.
  9. Όταν εντοπίσει το ωάριο, ένα σπερματοζωάριο θα “κολυμπήσει” προς αυτό με ταχύτητα που φτάνει ακόμα και τα 38 χλμ/ώρα.
  10. Μία… συνεδρία σeξ μπορεί να κάψει μέχρι και 144 θερμίδες.

Δείτε αυτά και μερικά ακόμη απίθανα στοιχεία γύρω από το σeξ, στο βίντεο που ακολουθεί…

Μετάφραση/απόδοση από Iatropedia.gr με πληροφορίες από το http://www.medicaldaily.com

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...