Επιτυχία για τη Μαρινέλλα: Επιστρέφει σπίτι της μετά την έξοδο από το νοσοκομείο!

21 Ιανουαρίου, 2025


«Θηρίο» αποδείχθηκε η Μαρινέλλα, η οποία μετά από μήνες νοσηλείας επιστρέφει στο σπίτι της! Αισιόδοξα είναι τα πράγματα για τη σπουδαία ερμηνεύτρια, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελισάβετ Οικονόμου στη Super Κατερίνα, θα επιστρέψει στο σπίτι της μετά από 113 ημέρες νοσηλείας λόγω του βαρύτατου εγκεφαλικού που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου τον περασμένο Οκτώβριο.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


«Θηρίο» αποδείχθηκε η Μαρινέλλα, η οποία μετά από μήνες νοσηλείας επιστρέφει στο σπίτι της! Αισιόδοξα είναι τα πράγματα για τη σπουδαία ερμηνεύτρια, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελισάβετ Οικονόμου στη Super Κατερίνα, θα επιστρέψει στο σπίτι της μετά από 113 ημέρες νοσηλείας λόγω του βαρύτατου εγκεφαλικού που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου τον περασμένο Οκτώβριο.

Μαρινέλλα: Επιστρέφει σπίτι μετά από 113 ημέρες νοσηλείας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.