Συναρμολογούμενο σπίτι: Έρχεται όπου θες, χτίζεται σαν παζλ σε λίγες μέρες και το εσωτερικό του μαγεύει


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συναρμολογούμενο σπίτι: Πρόκειται για μία εταιρεία από τη Γαλλία. Η συγκεκριμένη εταιρεία προχωρά στην κατασκευή σπιτιών κομμάτι – κομμάτι…

Συναρμολογούμενο σπίτι: Πρόκειται για μία εταιρεία από τη Γαλλία. Η συγκεκριμένη εταιρεία προχωρά στην κατασκευή σπιτιών κομμάτι – κομμάτι. Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Έχει ενθουσιάσει πολλούς ανθρώπους. Αναλυτικότερα:


Συναρμολογούμενο σπίτι: Λεπτομέρειες γι’ αυτό

Γαλλική εταιρεία προσφέρει σπίτι «pop-up». Η συγκεκριμένη καταασκευή φτιάχνεται από επιμέρους κομμάτια, τα οποία για όσους γνωρίζουν από Lego, τους φέρνουν πάρα πολύ. Η εταιρεία Multipod Studio υποστηρίζει πως το σπίτι είναι οικονομικά προσβάσιμο. Είναι γρήγορο κι εύκολο να φτιαχτεί και παρέχει ταυτόχρονα και πάρα πολύ καλή μόνωση! Όλα τα κομμάτια του είναι ελαφρά κι έτσι συναρμολογούνται σαν Lego. Όπως εξηγεί η εταιρεία, η κατασκευή ολοκληρώνεται σε πέντε βήματα. Το πρώτο είναι ο σχεδιασμός, για τον οποίο η Multipod συνεργάζεται με αρχιτέκτονες.

Στη συνέχεια η εταιρεία παραδίδει τα έτοιμα κομμάτια από σπίτι κι αρχίζει η συναρμολόγησή του. Οι τιμές ανά τετραφωνικό μέτρο κοστίζουν από 250 έως 383 ευρώ, προ φόρων. Η εταιρεία παρέχει και λεπτομερή μελέτη για την κατασκευή έναντι 1500 ευρώ. Τα pop-up σπίτια πρωτοεμφανίστηκαν πριν από δύο χρόνια και είναι διαθέσιμα για αγορά μόνο στη Γαλλία. Η εταιρεία έχει σχέδια επέκτασης και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά πρέπει οι κατασκευές να συμβαδίζουν με τους κανόνες δόμησης της κάθε μιας.

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες και βίντεο του συναρμολογούμενου σπιτιού


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.