Ένα νέο περιστατικό αγριότητας σημειώθηκε στους δρόμους της Αθήνας με μία ομάδα δραστών να επιτίθεται με μαχαίρι σε ανήλικο.Ειδικότερα, η άγρια συμπλοκή συνέβη σε δρόμο της Μεταμόρφωσης και άφησε έναν 19χρονο σοβαρά τραυματισμένο από κατσαβίδι στην κοιλιά.Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται ένας ανήλικος ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μαζί με δύο φίλους του από άλλους…
Ένα νέο περιστατικό αγριότητας σημειώθηκε στους δρόμους της Αθήνας με μία ομάδα δραστών να επιτίθεται με μαχαίρι σε ανήλικο.
Ειδικότερα, η άγρια συμπλοκή συνέβη σε δρόμο της Μεταμόρφωσης και άφησε έναν 19χρονο σοβαρά τραυματισμένο από κατσαβίδι στην κοιλιά.
Μεταμόρφωση: Άγρια συμπλοκή στον δρόμο – 19χρονος φέρει βαθύ τραύμα
Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται ένας ανήλικος ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μαζί με δύο φίλους του από άλλους νεαρούς σε κεντρικό δρόμο της Μεταμόρφωσης νωρίτερα σήμερα 24/01 το μεσημέρι. Ο νεαρός, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, φέρει ένα βαθύ τραύμα στην κοιλιά και εως ότου παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, είχε χάσει αρκετό αίμα, ενώ την ίδια μέρα μαθήτριες ΕΠΑΛ στην Πάτρα πιάστηκαν άγρια στα χέρια.
Το νέο σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, έγινε σε έναν κεντρικό δρόμο της Μεταμόρφωσης στην οδό Πεύκου στη συμβολή της με την οδό Ζαλόγγου. Οι δράστες, σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων αλλά και των δύο παιδιών που τραυματίστηκαν ελαφρά, επέβαιναν σε ένα όχημα και ξαφνικά το σταμάτησαν μπροστά τους. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής, ο ένας εκ των δραστών, έβγαλε το αιχμηρό αντικείμενο με κατάφερε ένα βαθύ τραύμα στον ανήλικο. Μόλις τον είδαν να πέφτει αιμόφυρτο στο έδαφος, οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο και έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Τα κίνητρα της επίθεσης, προς το παρόν, παραμένουν άγνωστα για τους αστυνομικούς εάν και έχουν μια πρώτη εικόνα βάσει των καταθέσεων των δύο ελαφρά τραυματισμένων αγοριών. Αυτό που δεν έχει διαπιστωθεί εως και αυτή τη στιγμή, εάν η συμπλοκή αυτή σχετίζεται με τα περιστατικά βίας που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό στην πλατεία του Αμαρουσίου.
Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, όπως εξάλλου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενημερώθηκαν για τον τύπο του οχήματος και έπειτα από έρευνες, εντόπισαν ένα όχημα με νεαρούς επιβάτες. Το ακινητοποίησαν και αυτή την ώρα τους έχουν μεταφέρει στο τμήμα για να διαπιστωθεί εάν έχουν σχέση με την υπόθεση ή όχι.
Μεταμόρφωση: 7 προσαγωγές υπόπτων
Από το σημείο η Αστυνομία προχώρησε σε 7 προσαγωγές υπόπτων, εκ των οποίων τέσσερις ενήλικοι και τρεις ανήλικοι.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας.
Δείτε και αυτά