Ανατριχίλα. Το ελικόπτερο του Kobe Bryant, έπεσε πίσω απο το σπίτι της Khloe Kardashian


Δείτε τον χάρτη που μοιραζόμαστε μαζί σας σε τρισιδιάστατη ανάλυση. Το ελικόπτερο έχει πέσει στους λόφους Calabasas. Μόλις ενάμιση μίλι απόσταση απο το σπίτι της kourtney αλλά και της Khloe kardashian…

. Οι συγκεκριμένοι λόφοι έγιναν γνωστοί παφκοσμίως εξαιτίας των σπιτιών που διατηρούν οι ριάλιτι στάρς… Ευτυχώς δεν είχαμε χειρότερα μιας και έπεσε σε μη κατοικημένη περιοχή. Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε τον χάρτη που μοιραζόμαστε μαζί σας σε τρισιδιάστατη ανάλυση. Το ελικόπτερο έχει πέσει στους λόφους Calabasas. Μόλις ενάμιση μίλι απόσταση απο το σπίτι της kourtney αλλά και της Khloe kardashian.

Οι συγκεκριμένοι λόφοι έγιναν γνωστοί παφκοσμίως εξαιτίας των σπιτιών που διατηρούν οι ριάλιτι στάρς…

Ευτυχώς δεν είχαμε χειρότερα μιας και έπεσε σε μη κατοικημένη περιοχή.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.