Ο μεγαλύτερος μύθος για το σeξ και το σώμα σου μόλις καταρρίφθηκε


Θα περίμενε κανείς ότι το 2019, δε θα υπήρχαν βασικές απορίες σε ό, τι έχει να κάνει με το σeξ, τουλάχιστον όχι τέτοιας… φύσης. Κι όμως, σύμφωνα με έρευνες το ποσοστό των γυναικών που θεωρούν ότι όσο …Θα περίμενε κανείς ότι το 2019, δε θα υπήρχαν βασικές απορίες σε ό, τι έχει να κάνει με το σeξ, τουλάχιστον όχι τέτοιας… φύσης. Κι όμως, σύμφωνα με έρευνες το ποσοστό των γυναικών που θεωρούν ότι όσο περισσότερο σeξ κάνεις, τόσο πιο χαλαρός γίνεται ο κόλπος σου, είναι αρκετά μεγάλο. Ήρθε η ώρα όμως να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Οι ειδικοί λοιπόν, δηλώνουν, ότι ναι μεν ότι είσαι σε σeξουαλική διάθεση, και λόγω φυσικά των υγρών ο κόλπος μπορεί να γίνεται πιο ευέλικτος, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα παραμείνει έτσι ακόμη και μετά το πέρας της σeξουαλικής πράξης.

Η μόνη διαφορά που ίσως παρατηρήσεις, είναι ότι έπειτα από μερικές συνεχόμενες συνευρέσεις, το άνοιγμα του κόλπου θα είναι μερικά χιλιοστά μεγαλύτερο. Ωστόσο, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, υπάρχει κάτι που όντως μπορεί να μεταβάλλει την ελαστικότητα και το άνοιγμα του κόλπου, και αυτό είναι η γέννα με φυσιολογικό τοκετό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...