Κατερίνα Κανονίδου: Το κορυφαίο μοντέλο των 90s σερβίρει ψαρομεζέδες σε νησί και παραμένει ακόμα εντυπωσιακή

30 Ιανουαρίου, 2025


Η Κατερίνα Κανονίδου, γνωστή από τη λαμπρή πορεία της στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, μίλησε για τις ριζικές αλλαγές στη ζωή της, την απόφασή της να μετακομίσει στη Νάξο, τον χωρισμό της μετά από 14 χρόνια γάμου και την επιλογή της να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα.Η Κατερίνα αποκάλυψε πως ο κομβικός λόγος που την οδήγησε στη Νάξο ήταν η πανδημία του Covid-19, η οποία λειτούργησε ως αφορμή γ…


Η Κατερίνα Κανονίδου, γνωστή από τη λαμπρή πορεία της στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, μίλησε για τις ριζικές αλλαγές στη ζωή της, την απόφασή της να μετακομίσει στη Νάξο, τον χωρισμό της μετά από 14 χρόνια γάμου και την επιλογή της να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα.

Η απόφαση για τη μετακόμιση στη Νάξο

Η Κατερίνα αποκάλυψε πως ο κομβικός λόγος που την οδήγησε στη Νάξο ήταν η πανδημία του Covid-19, η οποία λειτούργησε ως αφορμή για να μεταφέρει τη ζωή της σε πιο φυσικό και ήρεμο περιβάλλον. «Μετακόμισα μόνιμα στη Νάξο, όταν ήρθε ο Covid. Η αδερφή μου είχε σπίτι εκεί και είχαμε ξεκινήσει το εστιατόριο – beach bar που είχαμε εκεί. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση να μετακομίσω μόνιμα στη Νάξο, πήρα την απόφαση μέσα σε ένα βράδυ», εξήγησε.

Σημαντικό ρόλο στη μετακόμιση έπαιξε και η επιθυμία της να προσφέρει στον γιο της μια καλύτερη ποιότητα ζωής. «Ένας λόγος ήταν και το παιδί. Είναι διαφορετικό να μεγαλώνει ένα παιδί στην επαρχία, στη φύση, είναι διαφορετικά τα ερεθίσματα. Είμαι περήφανη που το έκανα αυτό για τον γιο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επαγγελματική δραστηριότητα στη Νάξο

Στη Νάξο, η Κατερίνα Κανονίδου δραστηριοποιείται πλέον επιχειρηματικά, έχοντας δημιουργήσει μαζί με την αδερφή της ένα beach bar, ενώ πρόσφατα εγκαινίασε και ένα εστιατόριο με θαλασσινά. Όπως η ίδια περιέγραψε, εργάζεται κανονικά στον χώρο, ακόμα και σερβίροντας τους πελάτες. Η μετάβαση αυτή στη νέα επαγγελματική πορεία φαίνεται να την έχει γεμίσει με ικανοποίηση και ενθουσιασμό.

Ο χωρισμός και η σχέση με τον πρώην σύζυγό της

Η Κατερίνα Κανονίδου αναφέρθηκε και στον χωρισμό της, δηλώνοντας πως ήταν μια ομαλή απόφαση, η οποία δεν επηρέασε την καλή σχέση που διατηρούν για χάρη του παιδιού τους. «Ήταν μια απόφαση που πήγε βατά και έχουμε καταπληκτική σχέση, έχουμε και ένα παιδί μαζί. Τρώμε μαζί τις Κυριακές, μοιραζόμαστε το πρόγραμμα του παιδιού και έτσι πρέπει να είναι», τόνισε, δίνοντας έμφαση στη σημασία της συνεργασίας για το καλό του παιδιού.

Η απομάκρυνση από την τηλεόραση

Αναφορικά με την απουσία της από την τηλεόραση, η Κατερίνα ξεκαθάρισε πως δεν της λείπει ο χώρος και δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει. «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, δεν θα ξαναέκανα. Μου αρέσει που βλέπω τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Buongiorno. Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν μία εγγύηση επιτυχίας για τα κανάλια και τους χρησιμοποιούν ξανά», σημείωσε, δείχνοντας την εκτίμησή της για τους συναδέλφους που συνεχίζουν τη δραστηριότητά τους.

Με την επιλογή της να επικεντρωθεί στη νέα της ζωή και στον γιο της, η Κατερίνα Κανονίδου φαίνεται να έχει βρει την ισορροπία που επιδίωκε, αφήνοντας πίσω τον έντονο ρυθμό της τηλεόρασης και της δημοσιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.