MasterChef – Μάριος Αντρέου: «Έμεινα στους δρόμους, βρήκα άσχημους ανθρώπους και…»

30 Ιανουαρίου, 2025


Ο Μάριος Αντρέου είναι ένας από τους φετινούς διαγωνιζόμενους του MasterChef που ήρθε για να μείνει, έχοντας κατακτήσει όχι μόνο τον τίτλο του αρχηγού της μποpντό μπριγάδας αλλά διεκδικεί και εκείνον του MasterChef της χρονιάς.Ο Μάριος που διναύει τα 31 του χρόνια, γεννήθηκε και ζει στη Λεμεσό. Όπως δηλώνει είναι πάντα θετικός, χαρούμενος και βρίσκει εύκολα λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει….

Ο Μάριος Αντρέου είναι ένας από τους φετινούς διαγωνιζόμενους του MasterChef που ήρθε για να μείνει, έχοντας κατακτήσει όχι μόνο τον τίτλο του αρχηγού της μποpντό μπριγάδας αλλά διεκδικεί και εκείνον του MasterChef της χρονιάς.

Ο Μάριος που διναύει τα 31 του χρόνια, γεννήθηκε και ζει στη Λεμεσό. Όπως δηλώνει είναι πάντα θετικός, χαρούμενος και βρίσκει εύκολα λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Είναι ιδιοκτήτης ενός food truck, αλλά το όνειρό του είναι να ανοίξει στην Κύπρο ένα εστιατόριο το οποίο θα έχει υπαλλήλους ανθρώπους με ειδικές δεξιότητες. Οι φίλοι και οι γνωστοί του στην Κύπρο τον φωνάζουν «Τρένο» γιατί είναι συνέχεια στο τρέξιμο!

Ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star, ώστε το τηλεοπτικό κοινό να τον γνωρίσει περισσότερο. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή του, χωρίς τις οποίες δεν θα βρίσκονταν σήμερα εδώ που είναι, όπως εξήγησε.

Δείτε επίσης: MasterChef 2025: Ο Κουτσόπουλος «έδωσε» στον αέρα τον Ιωαννίδη – «Το ροχαλητό του είναι βίαιη συνθήκη!»

Όσα είπε ο Μάριος Αντρέου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.