Τρία χρόνια μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαρίας Καρρά (video)

30 Ιανουαρίου, 2025


Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, τρία χρόνια μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα, πραγματοποίησε η Μαρία Καρρά, η οποία εθεάθη για πρώτη φορά μετά τον χαμό του δημοσιογράφου το 2021.Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Θάνος Βάγιος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Μαρία Καρρά εμφανίστηκε σε γκαλά στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα, σε γκαλά του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας για το χωροθέατρο «Δώρα Στράτου»….

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, τρία χρόνια μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα, πραγματοποίησε η Μαρία Καρρά, η οποία εθεάθη για πρώτη φορά μετά τον χαμό του δημοσιογράφου το 2021.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Θάνος Βάγιος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Μαρία Καρρά εμφανίστηκε σε γκαλά στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα, σε γκαλά του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας για το χωροθέατρο «Δώρα Στράτου».

Η ίδια απαθανατίστηκε από τον φακό της Μαίρης Αυγερινοπούλου, η οποία βρισκόταν επίσης στο συγκεκριμένο γκαλά. Η Μαρία Καρρά κατοικεί μόνιμα στο Μονακό, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι πούλησε πρόσφατα ένα ακίνητο στο Λας Βέγκας.

Κληρονομιά Γιώργου Τράγκα: Ο γιος του νίκησε τη δικαστική μάχη με τη τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Μαρία Καρρά

Ο δικηγόρος του γιου του Γιώργου Τράγκα, κ. Νίκος Αγαπηνός παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και στην Ελένη Τσολάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διπλή νίκη που είχε ο εντολέας του, Γιάννης Τράγκας στη δικαστική διαμάχη με την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Μαρία Καρρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.