Ποιο το πιο σeξι και το πιο ξενέρωτο ζώδιο: Λίστα με κατάταξη των 12


Κάποια ζώδια έχουν πολύ πάθος, ενώ κάποια άλλα λιγότερο.Υπάρχουν δύο κατηγορίες κατάταξης των ζωδίων, το καθένα έχει την δική του συμπεριφορά.Κάποια ζώδια είναι ερωτiκά, σeξι και έχουν πολύ πάθος. Είν…Κάποια ζώδια έχουν πολύ πάθος, ενώ κάποια άλλα λιγότερο.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες κατάταξης των ζωδίων, το καθένα έχει την δική του συμπεριφορά.

Κάποια ζώδια είναι ερωτiκά, σeξι και έχουν πολύ πάθος. Είναι οι καλύτεροι εραστές και δύσκολα μπορεί κανείς να τους ξεχάσει.

Υπάρχουν κι άλλα ζώδια που θέλουν χρόνο για να αφεθούν και να νιώσουν άνετα με το ταίρι τους. Χρειάζονται να νιώσουν πρώτα εμπιστοσύνη και σιγουριά, πριν ξεδιπλώσουν την ερωτiκή πλευρά του εαυτού τους.

Κι όμως, τα άστρα και τα ζώδια μπορούν να μας πουν πολλά για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του άλλου.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που όλοι πάνω κάτω ρωτάμε τι ζώδιο είναι κάποιος που μας ενδιαφέρει. Είτε πιστεύουμε στα ζώδια, είτε όχι.

Για να δούμε ποια ζώδια είναι πιο παθιάρικα και ποια όχι και τόσο.

12. Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και αγαπά την ελευθερία του. Δύσκολα ζηλεύει και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Θέλει χρόνο για ανοιχτεί στον εκάστοτε σύντροφό του. Να θυμάσαι ότι δεν εκτιμά τα πολλά φιλιά και τα χάδια και γενικά τα προκαταρκτικά που διαρκούν πολύ ώρα.

11. Αιγόκερως

Oι Αιγόκεροι δύσκολα εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους. Είναι άνθρωποι κυρίως της λογικής και όχι του συναισθήματος. Γι αυτό άλλωστε πολλοί τους θεωρούν ψυχρούς. Δεν είναι κακοί εραστές, απλά είναι πολύ επιλεκτικοί και δίνουν βάση πολύ στη δουλειά τους.

10. Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει πρώτα να νιώσει εμπιστοσύνη. Είναι ανασφαλής και θέλει να τον αγαπούν. Ζηλεύει και θέλει τον χρόνο του για να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Αν δεν νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευτεί το ταίρι του, τότε δύσκολα θα ανοιχτεί. Παρεξηγούνται εύκολα και είναι ξεροκέφαλοι.

9. Παρθένος

Μπορεί ο Παρθένος να μην είναι ο ερωτiκός «πύραυλος» από τα ζώδια, αλλά σίγουρα του αρέσει το καλό και ποιοτικό σeξ. Αυτό που προτιμά πιο πολύ απ’ όλα στο σeξ είναι ο παρτενέρ του να είναι φρεσκοπλυμένος και μυρωδάτος.

8. Ζυγός

Τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα του ζωδίου, όταν κάνουν έρωτα, δεν βγάζουν πάθος. Ανεξάρτητα από το πόσο όμορφοι ή ελκυστικοί είναι, αισθάνονται μια ανασφάλεια. Έχουν έντονη σeξουαλικότητα, αλλά δεν είναι απρόβλεπτοι.

7. Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι εγκεφαλικός τύπος και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρει κάποιον που να ερεθίζει το μυαλό του. Στο μυαλό των Διδύμων η στοργή και η αγάπη δεν συνδέονται απαραίτητα με το σeξ.

6. Τοξότης

Σε φροντίζει, σε προσέχει, σε έχει σαν τα μάτια του. Ο Τοξότης αγαπά το έντονο, φλογερό σeξ και οπουδήποτε αλλού εκτός σπιτιού. Είναι παρορμητικός, βαριέται εύκολα, θέλει εναλλαγές. Κυνηγά για να σε ρίξει στο κρεβάτι. Πρέπει όμως να του διεγείρεις το μυαλό.

5. Καρκίνος

Η ερωτiκή του συμπεριφορά αλλάζει πολύ εύκολα, όπως η διάθεσή του. Ο Καρκίνος απολαμβάνει να κάνει έρωτα κι όχι σeξ. Το σeξ με έναν Καρκίνο μοιάζει με αργό χορό, όπου κυριαρχούν οι αισθήσεις και οι φαντασιώσεις.

4. Λέων

Το ερωτiκό στοιχείο είναι έμφυτο στον Λέοντα, οπότε πολύ εύκολα ενεργοποιείται σeξουαλικά με τον κατάλληλο παρτενέρ. Τα Λιοντάρια στο σeξ θέλουν να τους θαυμάζουν και αν το κάνεις, τότε σίγουρα θα σου δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

3. Κριός

Αποτελεί ένα ζώδιο που γεννήθηκε με μπόλικη δόση σeξουαλικότητας και πάθους, που βγάζει σε κάθε του κίνηση. Θα σε μαγέψει γιατί θα σε κάνει αναγκαστικά μέρος της ενδιαφέρουσας ζωής του. Οι Κριοί είναι φλογεροί εραστές και αισθησιακοί σύντροφοι.

2. Ιχθύς

Είναι ρομαντικός και αισθησιακός. Ο Ιχθύς είναι ο τύπος που θα χαμηλώσει τα φώτα, θα ανάψει κεριά, θα βάλει απαλή μουσική και θα σου κάνει αισθησιακό σeξ. Είναι ορμητικός, αλλά και τρυφερός. Φετιχιστής αλλά και ρομαντικός. Ανοιχτός σε νέες εμπειρίες αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακός. Ο Ιχθύς δεν θα αφήσει ποτέ την παρτενέρ του να βαρεθεί στο σeξ.

1. Σκορπιός

Είναι το απόλυτο ερωτiκόζώδιο και μαζί του θα ζήσεις μοναδικές στιγμές, αξέχαστες. Η φήμη του Σκορπιού προηγείται, όσον αφορά στο πάθος και την σeξουαλικότητά του. Θα προσεγγίσει τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει με όλους τους πιθανούς τρόπους και είναι σχεδόν αδύνατο να μην τον κατακτήσει. Είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να σου προσφέρει την «απόλυτη» εμπειρία.

Διαβάστε ποια τα 10 χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...