Τον Άδωνι Γεωργιάδη «περιποιήθηκε» η Κλέλια Ρένεση: «Μπουμπούκο, ό,τι αξίωμα και να σου έδωσαν τα κομματόσκυλα…»

1 Φεβρουαρίου, 2025


Με μια ανάρτηση στο Facebook, η Κλέλια Ρένεση απάντησε με σκληρό τρόπο στον Άδωνι Γεωργιάδη, όσον αφορά το πολύκροτο ζήτημα της συγκάλυψης του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.«Κράτος βαθύ κι απύθμενο σκοτάδι, όσες προσπάθειες συγκάλυψης και να κάνεις, οι νεκροί μας θα μιλάνε. Για πάντα», έγραψε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός, που ποτέ δε διστάζει να εκφραστεί για τα κακώς κείμενα στην κοινων…


Με μια ανάρτηση στο Facebook, η Κλέλια Ρένεση απάντησε με σκληρό τρόπο στον Άδωνι Γεωργιάδη, όσον αφορά το πολύκροτο ζήτημα της συγκάλυψης του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Κράτος βαθύ κι απύθμενο σκοτάδι, όσες προσπάθειες συγκάλυψης και να κάνεις, οι νεκροί μας θα μιλάνε. Για πάντα», έγραψε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός, που ποτέ δε διστάζει να εκφραστεί για τα κακώς κείμενα στην κοινωνία και την πολιτική σκηνή της χώρας.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

«Τον έναν τον εξέλεξαν 64.000 Έλληνες κι όλη μέρα μπουρδολογεί όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, κι οι άλλοι κάνουν ένα ψήφισμα και μαζεύουν κοντά 2.000.000 ψήφους, κάνουν ένα κάλεσμα και σταματάει να γυρίζει η Γη.

Σ’ αυτήν τη Δημοκρατία πιστεύουμε. Σ’ αυτήν που επικρατεί ο λαός και πραγματικά υπάρχει λόγος. Μπουμπούκο, ό,τι αξίωμα και να σου έδωσαν τα κομματόσκυλα, θα μας έχεις πάντα απέναντί σου. Το θράσος σου μπορεί να πουλάει στα γαλάζια καφενεία, αλλά η τόσο απροκάλυπτη επίθεση σε ευάλωτους ανθρώπους δεν θα σου βγει σε καλό. Και μην μπερδεύεσαι. Για τα λεφτά εσύ τα κάνεις όλα, όχοι οι δόλιοι γονείς κι οι δικηγόροι που τρέξαν αφιλοκερδώς. Να θυμίσω βεβαίως, ανήμερα της μαύρης επετείου πέρσι, 28/2, μπουμπούκο, πήγες σε παρτάκι της ΟΝΝΕΔ και φωτογραφιζόσουν με τούρτες και ποστάριζες πόσο θα σκίσετε στις Ευρωεκλογές. Γιατί έτσι την είδες τη φάση. Άστους να κλαίνε και να πενθούν. Εμείς τη δουλειά μας. Ψηφουλάκια.

Κράτος βαθύ κι απύθμενο σκοτάδι, όσες προσπάθειες συγκάλυψης και να κάνεις, οι νεκροί μας θα μιλάνε. Για πάντα! Γιατί αυτό το έγκλημα δεν θάβεται κάτω από το χώμα. Και θα φουτνώνει η δίψα μας για δικαίωση όλο και περισσότερο», ήταν το κείμενο-απάντηση της Κλέλιας Ρένεση στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.