5 σημάδια που δείχνουν πως δεν απολαμβάνει το κρεβάτι μαζί σου!


Λένε πως οι άνδρες απολαμβάνουν πάντα το σeξ. Μύθος! Υπάρχουν κάποιες (έστω λίγες!) φορές που το σeξ δεν τους ικανοποιεί και που γίνεται τόσο διαδικαστικά όσο και μια μαθηματική πράξη. Αν λοιπόν θεωρε…



Λένε πως οι άνδρες απολαμβάνουν πάντα το σeξ. Μύθος! Υπάρχουν κάποιες (έστω λίγες!) φορές που το σeξ δεν τους ικανοποιεί και που γίνεται τόσο διαδικαστικά όσο και μια μαθηματική πράξη. Αν λοιπόν θεωρείς πως όποτε κάνεις σeξ με ένα αγόρι, αυτό είναι ευτυχισμένο.. κάνεις μάλλον λάθος. Δες τα παρακάτω σημάδια και αν τα αναγνωρίσεις.. τότε κάτι σίγουρα συμβαίνει λάθος στο κρεβάτι.

Το αγόρι δεν περνάει καλά στο σeξ όταν:

Δε δείχνει κανένα πάθος και φαντασία. Κοινώς διαλέγει μια στάση (και ίσως κάποια που να μην έχει πολύ καλή οπτική επαφή) και επιδίδεται σε αυτήν.

Δε σε φιλάει και αποφεύγει να σε κοιτάζει στα μάτια. Με λίγα λόγια δείχνει πως δεν έχει κάποιο συναισθηματικό δέσιμο που μπορεί να κάνει το σeξ πιο έντονο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον Βόλο: Η χρυσή διαθήκη που έκανε πλούσιες δύο ορφανές κοπέλες! Οι 3 απαιτήσεις του πολιτικού μηχανικού!

Ολοκληρώνει γρήγορα και δε δείχνει διάθεση για δεύτερο (ή τρίτο) γύρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν το αγόρι περνάει καλά στο σeξ, δε θέλει να σταματήσει.

Couples-Photographer-Cozy-Romantic-Intimate-In-home-Photography-Session-6-1

Δεν ενδιαφέρεται για τα προκαταρκτικά. Προκαταρκτικά σημαίνει χάδια, φιλιά, επαφή, ικανοποίηση με άλλους τρόπους κλπ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για την Κατερίνα Παπουτσάκη: Σοκ στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Ασχολείται περισσότερο με το δικό του σώμα παρά με το δικό σου. Αν το αγόρι δεν ενδιαφέρεται για τη δική σου κορύφωση, τότε το σeξ είναι γι’ αυτόν ένας μονόπλευρος τρόπος για να εκτονωθεί.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...