Αδιανόητη κατάσταση: Απέκλεισαν ακτοπλοϊκά Κύθηρα και Αντικύθηρα – Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι

6 Φεβρουαρίου, 2025


Υπό πλήρη ακτοπλοϊκό αποκλεισμό βρίσκονται τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, καθώς το πλοίο που τα εξυπηρετούσε διέκοψε τα δρομολόγιά του, αφήνοντας το νησί χωρίς θαλάσσια συγκοινωνία.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Υπό πλήρη ακτοπλοϊκό αποκλεισμό βρίσκονται τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, καθώς το πλοίο που τα εξυπηρετούσε διέκοψε τα δρομολόγιά του, αφήνοντας το νησί χωρίς θαλάσσια συγκοινωνία.

«Τα Κύθηρα δεν έχουν καράβι!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.