Κώστας Βουτσάς: Διασωληνωμένος στην εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση!


Σε κρίσιμη κατάσταση είναι η υγεία του Κώστα Βουτσά, καθώς ο αγαπητός ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν».Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο…Σε κρίσιμη κατάσταση είναι η υγεία του Κώστα Βουτσά, καθώς ο αγαπητός ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή (07/02) μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού, και τα δύο επόμενα 24ωρα από την ώρα που είσηχθη είναι καθοριστικά. Ο 88χρονος ηθοποιός εισήχθη αρχικά στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, ωστόσο στη διάρκεια τη νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.

Κώστας Βουτσάς: Διασωληνωμένος στην εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση!

Αναφέρεται ότι ο Κώστας Βουτσάς μέχρι την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στο θέατρο Broadway καθώς συμμετέχει στην παιδική θεατρική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περώ. Μάλιστα πρόσφατα είχε γιορτάσει τα γενέλθιά του και σε μια ξεχωριστή ανάρτηση που είχε κάνει έγραψε: «Είμαι παρά κάτι 90 ετών και θα είμαστε μαζί εξαιτίας της αγάπης σας μέχρι τα 110».

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Κώστας Βουτσάς! (Video)

Κρίσιμη κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ο 88χρονος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Open TV, ο οποίος πριν από λίγο εισήχθη στο νοσοκομείο «Αττικό» με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Έρρικα Μπρόγιερ: Ο γάμος με τον Κώστα Βουτσά, το παιδί και ο λόγος που τους χώρισε!

Ο παραμυθένιος γάμος της Έρρικας Μπρόγιερ με τον Κώστα Βουτσά, το παιδί τους και η απιστία που τους χώρισε. Ο θάνατός της, τον έχει συντίψει ψυχολογικά, και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Έρρικα Μπρόγιερ και Μαργαρίτα Μπρόγιερ τη δεκαετία του ’60 ξεχώρισαν και ξεσήκωσαν το κοινό με τη φρεσκάδα τους. Με την ομορφιά τους ως αδερφές. Ήταν ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ντουέτα του καλλιτεχνικού χώρου.

Η Έρρικα Μπρόγιερ το 1965 παντρεύτηκε τον Κώστα Βουτσά και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Σάντρα. Η Μαργαρίτα Μπρόγιερ είναι μητέρα της Κρίστυς Τσολακάκη. Πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η Έρρικα Μπρόγιερ έχει δηλώσει ότι «Η πιο τσαχπίνα ήμουν εγώ. Η Μαργαρίτα ήταν πιο όμορφη, είχε ωραίο κεφάλι. Γι’ αυτό και την κυνηγούσαν οι μικρότεροι άνδρες, ενώ εμένα οι ηλικιωμένοι, γιατί είχα baby face και με χάζευαν».

Με τον Κώστα Βουτσά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, Αυτός ήταν ο πρώτος γάμος του ηθοποιού, αλλά λίγο αργότερα πήραν την απόφαση να χωρίσουν. “Ο Κώστας πάντοτε ήταν γυναικάς. Μόνος του μου είχε πει, όταν πια χωρίσαμε «Έρρικα, αυτό με τα χρόνια επιδεινώνεται». Τουλάχιστον, ο Κώστας τα έλεγε. Άλλοι δεν τα λένε” έχει δηλώσει παλιότερα η Έρρικα Μπρόγιερ.

Έρρικα Μπρόγιερ: Ο γάμος με τον Κώστα Βουτσά, το παιδί και ο λόγος που τους χώρισε!

Μετά το διαζύγιο τους, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου. Με τη Θεανώ Παπασπύρου απέκτησε μαζί δύο κόρες, την Θοδώρα και την Νικολέτα. Και η Έρρικα Μπρόγιερα παντρεύτηκε ξανά, τον Γιάννη Μαρινάκη. Έναν άνθρωπο που όπως τονίζει σε συνέντευξή της ήταν πολύ διαφορετικός από τον Κώστα Βουτσά. Ο δεύτερος σύζυγός της δεν είχε σχέση με το χώρο. Ήταν δημόσιος υπάλληλος, με καλή θέση και πολύ μορφωμένος. “Τον γνώρισα στα πενήντα. Ήμουν ακόμα πολύ όμορφη. Είχα και μια σχολή χορού και γuμναζόμουν κάθε μέρα. Δεν μπορέσαμε να μείνουμε πολλά χρόνια μαζί. Πέθανε…”, έχει δηλώσει η ίδια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...