Πήρε θέση ο Αλεξάνδρου: «Το θέμα είναι να είναι καλά το παιδί μου» – Η απάντηση στις φήμες χωρισμού από την Τούνη

14 Φεβρουαρίου, 2025


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, απαντώντας μεταξύ άλλων στις φήμες χωρισμού από την Ιωάννα Τούνη.«Ο γιος μου είναι στον παιδικό σταθμό, μαθαίνουμε κάθε μέρα καινούργιες λεξούλες. Καμαρώνω για τον γιο μου με όλη τη σημασία της λέξης. Μου αρέσει που έχει αντίληψη», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής για το παιδί του.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, απαντώντας μεταξύ άλλων στις φήμες χωρισμού από την Ιωάννα Τούνη.

«Ο γιος μου είναι στον παιδικό σταθμό, μαθαίνουμε κάθε μέρα καινούργιες λεξούλες. Καμαρώνω για τον γιο μου με όλη τη σημασία της λέξης. Μου αρέσει που έχει αντίληψη», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής για το παιδί του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.