«Το θέμα είναι να είναι καλά το παιδί»: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σπάει τη σιωπή του για τον “χωρισμό” του με την Ιωάννα Τούνη

14 Φεβρουαρίου, 2025


Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το επιχειρηματικό του βήμα, τον μονάκριβο γιο του Πάρη αλλά και τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη.«Ο γιος μου είναι στον παιδικό σταθμό, μαθαίνουμε κάθε μέρα καινούργιες λεξούλες. Καμαρώνω για τον γιο μου με όλη τη σημασία της λέξης. Μου αρέσει που έχει αντίληψη» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.«Η Ιωάννα είναι τυχερή και μπράβ…

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το επιχειρηματικό του βήμα, τον μονάκριβο γιο του Πάρη αλλά και τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη.

«Ο γιος μου είναι στον παιδικό σταθμό, μαθαίνουμε κάθε μέρα καινούργιες λεξούλες. Καμαρώνω για τον γιο μου με όλη τη σημασία της λέξης. Μου αρέσει που έχει αντίληψη» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Η Ιωάννα είναι τυχερή και μπράβο που τα συνδυάζει όλα. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται να έχεις αυτοπεποίθηση και κότσια. Αφού το έχει και το λέει μπράβο της. Προσπαθώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα του παιδιού μου και το επαγγελματικό μου πρόγραμμα. Όλα είναι διάθεση» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όσον αφορά για τις φήμες χωρισμού που γράφονται κατά καιρούς, ο ίδιος απάντησε: «Έχω όλη μέρα τις δουλειές μου, άμα κάθομαι και να απαντήσω στις φήμες, χωρίζω, παντρεύομαι, το θέμα είναι να είναι καλά το παιδί μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.