Κώστας Βουτσάς: Έκτακτο νέο ανακοινωθέν για την υγεία του


Για 15η ημέρα νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο Κώστας Βουτσάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός συνεχίζει να δίνει μάχη με την υγεία του, με την οικογένεια του να μην φεύγει λεπτό από το πλευρό του….Για 15η ημέρα νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο Κώστας Βουτσάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός συνεχίζει να δίνει μάχη με την υγεία του, με την οικογένεια του να μην φεύγει λεπτό από το πλευρό του. Πριν λίγο «έσκασε» νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Η σύζυγος του Αλίκη Κατσαβού και οι δυο κόρες του προσεύχονται καθημερινά για να γίνει καλά. Οι θαυμαστές του αγωνιούν για τον ηθοποιό και όπως όλοι, θέλουμε να γυρίσει σπίτι στην οικογένεια του.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη. ​​​​​​

Ο Διοικητής του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος τον έχει σαν πατέρα του με τις δηλώσεις που έκανε συγκίνησε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
Προηγούμενο άρθρο“Your Face Sounds Familiar”-Αυτή κερδίζει στον πρώτο διαγωνισμό-Spoiler