Κυψέλη: Νέα μαρτυρία – σοκ για το παρελθόν του 64χρονου και για την κόρη του

24 Φεβρουαρίου, 2026


Φρίκη στην Κυψέλη. Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση ενός 64χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι επιχείρησε να κακοποιήσει σeξουαλικά μια 25χρονη κοπέλα. Ο δράστης φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η μητέρα της νεαρής απουσίαζε από την οικία τους για να προβεί στην αποτρόπαια πράξη του. Το θύμα, λόγω της εγκεφαλικής παράλυσ…


Φρίκη στην Κυψέλη. Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση ενός 64χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι επιχείρησε να κακοποιήσει σeξουαλικά μια 25χρονη κοπέλα. Ο δράστης φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η μητέρα της νεαρής απουσίαζε από την οικία τους για να προβεί στην αποτρόπαια πράξη του. Το θύμα, λόγω της εγκεφαλικής παράλυσης και των σοβαρών αναπηριών από τις οποίες πάσχει, βρισκόταν σε κατάσταση απόλυτης αδυναμίας να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Κυψέλη: Η νέα μαρτυρία για τον 64χρονο δράστη

Νέες, συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, επιβαρύνοντας τη θέση του 64χρονου. Μια γυναίκα από το γειτονικό του περιβάλλον κατήγγειλε πως η ίδια η κόρη του κατηγορουμένου της είχε εκμυστηρευτεί παλαιότερα μια απόπειρα σeξουαλικής κακοποίησης από την πλευρά του. Συγκεκριμένα, η μάρτυρας ανέφερε: «Ήρθε η κοπέλα, η κόρη και μου έλεγε, ότι επιχείρησε να την βιάσει. Μου έλεγε ότι πήγε να την βιάσει ο πατέρας της, εγώ όμως δεν το πίστεψα. Εγώ τον [..] τον ξέρω πάνω από 30 χρόνια».

Κυψέλη


Μια δεύτερη καταγγελία επιβαρύνει τη θέση του φυγά δράστη, καθώς μάρτυρας περιγράφει πως πριν από έξι μήνες είδε τον 64χρονο να μεταφέρει μια νεαρή γυναίκα σε αμαξίδιο στο σπίτι του.

Επιπροσθέτως, η ίδια γυναίκα περιέγραψε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από περίπου μισό χρόνο, όταν παρατήρησε τον 64χρονο να εισέρχεται στην οικία της κόρης του, ενώ εκείνη απουσίαζε, συνοδεύοντας μια νεαρή κοπέλα σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Μια δεύτερη καταγγέλλουσα επιβεβαίωσε την περίεργη δραστηριότητά του, δηλώνοντας: «Τον είδα μία μέρα που έφερνε ένα ανάπηρο κοριτσάκι, το έφερε με το καρότσι του λέω «ρε Μ. που το πας το κορίτσι.» Έμενε όμως εδώ αυτός τότε, εδώ σε αυτό το σπίτι δεν είχαν φύγει ακόμα και μου λέει «πάω να την κάνω μπάνιο, γιατί τους έχουν κόψει το νερό και θα την κάνω μπάνιο» και την ανέβαζε πραγματικά με το καροτσάκι επάνω μου έκανε εντύπωση».

Αυτή τη στιγμή, ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και έχει απενεργοποιήσει τη συσκευή του τηλεφώνου του, ενώ οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες σε ολόκληρη την Αττική για τον εντοπισμό του.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.