Έκτακτο! Θετικό το δείγμα του Κορωναϊόυ στο Αττικόν!


Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ασθενή με ύποπτα συμπτώματα του Κορωναϊόυ και είναι θετικά. Θα γίνει μάλιστα και δεύτερη εξέταση για να επιβεβαιώσουν αν νοσεί ή όχι από τον ιό. Ποιο το προφίλ…Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ασθενή με ύποπτα συμπτώματα του Κορωναϊόυ και είναι θετικά. Θα γίνει μάλιστα και δεύτερη εξέταση για να επιβεβαιώσουν αν νοσεί ή όχι από τον ιό. Ποιο το προφίλ του θύματος;

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες εξετάζεται το πρώτο δείγμα ασθενή που νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο εάν είναι φορέας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ακολουθήσει εξέταση και δεύτερου δείγματος προκειμένου να υπάρξει ασφαλής διάγνωση.

Πρόκειται για έναν άνδρα από τον Πειραιά ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αττικόν», το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς.

vimaonline.gr

Μιας και μιλάμε για τον κορωνοϊό, να τονίσουμε πως ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και με τα κρούσματα στην Ιταλία. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών. Στους πόσους φτάνει τώρα;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
Προηγούμενο άρθροΒόμβα ΤΩΡΑ. Οικογένεια με συμπτώματα Κορονοϊού στην Κόρινθο