Κορωναϊός: Πρώτο κρούσμα και στην Βόρεια Μακεδονία


To πρώτο κρούσμα του Κορωναϊού βρέθηκε και στην Βόρεια Μακεδονία.Πρόκειται για μια γυναίκα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας σήμερα. Έτσι ακόμη μια χώρα “χτυ…To πρώτο κρούσμα του Κορωναϊού βρέθηκε και στην Βόρεια Μακεδονία.Πρόκειται για μια γυναίκα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας σήμερα. Έτσι ακόμη μια χώρα “χτυπήθηκε” από τον ιό.

Η Βόρεια Μακεδονία επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα.

Πρόκειται για μια γυναίκα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας σήμερα. «Η ασθενής βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Είναι η πρώτη ασθενής στη Βόρεια Μακεδονία που βρίσκεται θετική σε αυτόν τον παθογόνο παράγοντα», είπε ο υπουργός Υγείας της χώρας Βένκο Φιλίπτσε.

Πρόκειται, όπως είπε, για μία 50χρονη που έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο της Βόρειας Μακεδονίας όπου και είναι απομονωμένη. Οπως διευκρίνισε επίσης, η ασθενής είχε διαμείνει στην Ιταλία επί ένα μήνα, όπου είχε επισκεφθεί συγγενείς της. Μιας και μιλάμε για τον Κορωναϊό δείτε και μια ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας για τον ιό

Η 50χρονη είχε ασθενήσει πριν από δύο εβδομάδες και αρχικά είχε νοσηλευτεί στην Ιταλία, όμως δεν είχε εξεταστεί για κορωνοϊό. Οταν επέστρεψε στη πατρίδα της, μεταφέρθηκε στην κλινική της πόλης για λοιμώδη νοσήματα, όπου σήμερα βρέθηκε θετική στον φονικό ιό Covid-19

Η γυναίκα, η οποία ζήτησε ιατρική βοήθεια νωρίς το πρωί σήμερα, επέστρεψε οδικώς στη Βόρεια Μακεδονία από την Ιταλία, με ένα βαν. Υποβάλλονται τώρα σε εξετάσεις οι υπόλοιποι επιβάτες του οχήματος.

iefimerida.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός ΤΩΡΑ. Βγήκαν τα αποτελέσματα για το κρούσμα στο “Αττικόν”. Ο ασθενής είναι…