«Βόμβα» για τον θάνατο του Καλογήρου: Δεν βρέθηκε με το χέρι πίσω από το κεφάλι – Το στοιχείο που δείχνει πως δεν πέθανε εκεί που βρέθηκε

27 Φεβρουαρίου, 2025


Η οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου παραμένει σε αναμονή, περιμένοντας τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου του.Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αθανάσιο Σανιδά, η εισαγγελέας εφετών Λάρισας, Σοφία Αποστολάκη, από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την πεποίθησή της ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Γι’ αυτό και ζητήθηκε η άρση …


Η οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου παραμένει σε αναμονή, περιμένοντας τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αθανάσιο Σανιδά, η εισαγγελέας εφετών Λάρισας, Σοφία Αποστολάκη, από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την πεποίθησή της ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Γι’ αυτό και ζητήθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, παρά το γεγονός ότι ο Βασίλης δεν είχε μαζί του τηλέφωνο. Η έρευνα επικεντρώνεται στις επικοινωνίες άλλων προσώπων.

Απειλές και Φρούρηση της Εισαγγελέως

Ο κ. Σανιδάς επιβεβαίωσε ότι η κ. Αποστολάκη δεχόταν απειλές, κάτι που την οδήγησε να μην έχει σταθερό τηλέφωνο και να διαθέτει φρουρά. Ωστόσο, δεν έχει κατονομάσει συγκεκριμένα άτομα που να συνδέονται με τον θάνατο του γιου της.

Ο αδελφός της εισαγγελέως, πρώην δικαστικός και υποψήφιος βουλευτής της Νίκης, ξεκαθάρισε ότι δεν συνέδεσε το άτομο που κατονόμασε στις δικαστικές αρχές με τον θάνατο του ανιψιού του, αλλά το ανέφερε ως παράδειγμα στις απειλές που δεχόταν η αδελφή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.