Τέμπη: Σπάραξε η μητέρα της Κλαούντια μπροστά στη δημοσιογράφο – Βαρύ το κλίμα στην Κατερίνα Καινούργιου

28 Φεβρουαρίου, 2025


Τέμπη: Η μητέρα της Κλαούντια συγκλονίζει – Θλίψη και οργή στον αέρα της εκπομπήςΤο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη ολοκληρώθηκε, όμως ο πόνος των γονιών παραμένει αβάσταχτος. Δύο χρόνια μετά, οι πληγές είναι ακόμα ανοιχτές, με τους συγγενείς να ζητούν δικαιοσύνη και να μην μπορούν να αποδεχτούν την απώλεια. Η Μαριλένα Μπάμπου μετέφερε το ρεπορτάζ από το σημείο, μεταφέροντας τις συ…


Τέμπη: Η μητέρα της Κλαούντια συγκλονίζει – Θλίψη και οργή στον αέρα της εκπομπής

Το μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη ολοκληρώθηκε, όμως ο πόνος των γονιών παραμένει αβάσταχτος. Δύο χρόνια μετά, οι πληγές είναι ακόμα ανοιχτές, με τους συγγενείς να ζητούν δικαιοσύνη και να μην μπορούν να αποδεχτούν την απώλεια. Η Μαριλένα Μπάμπου μετέφερε το ρεπορτάζ από το σημείο, μεταφέροντας τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν εκεί.

«Αγάπη μου φιλάω το χώμα και νομίζω ότι μου μιλάει»

Η μητέρα της Κλαούντια Λάτα, ένα από τα αδικοχαμένα θύματα της τραγωδίας, λύγισε μπροστά στη δημοσιογράφο, περιγράφοντας τον αβάσταχτο πόνο της. Με σπασμένη φωνή, είπε:

«Ζούνε από τύχη κάθε μέρα τα παιδιά, που τα βάζουμε και σε λεωφορεία. Πρέπει να αλλάξει. Ποτέ ξανά τα Τέμπη εδώ! Ελάτε εδώ να καταλάβετε τι περνάμε κάθε μέρα και κάθε στιγμή της ώρας. Αγάπη μου φιλάω το χώμα και νομίζω ότι μου μιλάει. Ήταν το κορίτσι μου εδώ. Τα 5 παιδιά που έζησαν, μου είπανε ότι χαμογελούσε. Ήταν το πιο όμορφο κορίτσι σε αυτό το τρένο. Εγώ να ζω σε αυτήν την κόλαση. Είναι σαν να μην κυκλοφορεί το αίμα μέσα στο σώμα μου. Μου την πήραν από κοντά μου.»

«Ούρλιαζε για τη μαμά της, αλλά δεν ήμουν εκεί»

Η σπαρακτική αφήγησή της συνέχισε, με λόγια που ράγισαν καρδιές. Η εικόνα του παιδιού της, οι τελευταίες στιγμές της, η αίσθηση της αδικίας την έχουν σημαδέψει για πάντα.

«Εδώ ούρλιαζε αγάπη μου, εδώ το έκαψαν. Ούρλιαζε για τη μαμά της και δεν ήταν εδώ για να τη σώσει. Ήταν κόλαση αγάπη μου. Τρεις μήνες μύριζε χημικά. Στο τέλος θα μπούνε όλοι φυλακή. Όταν η μάνα χάνει τα σπλάχνα της, δεν την ενδιαφέρει τίποτα. Το κορίτσι μου στο τέλος θα δικαιωθεί.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.