Σείστηκε όλο το θέατρο από το χειροκρότημα: Η 1η εμφάνιση της Μαίρης Βιδάλη στο θεατρικό σανίδι 40 ημέρες μετά τον θάνατο του γιου της

2 Μαρτίου, 2025


Η Μαίρη Βιδάλη επέστρεψε στο θέατρο μετά τον θάνατο του γιου της, Κάρολου Καραχάλιου και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί.Μπορεί οι στιγμές για τη Μαίρη Βιδάλη να είναι δύσκολες, καθώς έχασε πρόσφατα το γιο της, ωστόσο η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η Μαίρη Βιδάλη επέστρεψε στο θέατρο μετά τον θάνατο του γιου της, Κάρολου Καραχάλιου και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί.

Μπορεί οι στιγμές για τη Μαίρη Βιδάλη να είναι δύσκολες, καθώς έχασε πρόσφατα το γιο της, ωστόσο η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι.

Αποθεώθηκε η Μαίρη Βιδάλη – Η μεγάλη επιστροφή της στη θεατρική σκηνή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.