Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Είναι σημαντικό όταν βιώνεις κάτι, ειδικά άμα είσαι παιδί, να πρέπει να το λες»

15 Μαρτίου, 2026


Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, Ραντεβού το ΣΚ, όπου απάντησε για την αποκάλυψη που έκανε πως δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση όταν ήταν παιδί από φίλο του πατέρα της (διαβάστε εδώ την αποκάλυψή της), ενώ αναφέρθηκε και στη δήλωση που έκανε για τα παιδιά που έχουν επώνυμους γονείς.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, Ραντεβού το ΣΚ, όπου απάντησε για την αποκάλυψη που έκανε πως δέχτηκε σeξουαλική παρενόχληση όταν ήταν παιδί από φίλο του πατέρα της (διαβάστε εδώ την αποκάλυψή της), ενώ αναφέρθηκε και στη δήλωση που έκανε για τα παιδιά που έχουν επώνυμους γονείς.

Όσα αποκάλυψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.