Κορονοϊός: Χαμός με τις ουρές στα διόδια. “Γνωρίζουμε ποιοι πέρασαν και…” Τι κυρώσεις θα υπάρξουν


Τι είπε ο κ. Χαρδαλιάς για τις ουρές στα διόδια εν μέσω κορονοϊού και για όσους ταξιδεύουν;Κορονοϊός: Αυστηρό μήνυμα προς τους Έλληνες που σχημάτισαν σήμερα ουρές στα διόδια έστειλε ο υφυπουργός Προστ…Τι είπε ο κ. Χαρδαλιάς για τις ουρές στα διόδια εν μέσω κορονοϊού και για όσους ταξιδεύουν;

Κορονοϊός: Αυστηρό μήνυμα προς τους Έλληνες που σχημάτισαν σήμερα ουρές στα διόδια έστειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Τέτοιες συμπεριφορές απασχολούν και την κοινωνία, αλλά και την πολιτεία. Και η ελληνική πολιτεία και γνώριζε και γνωρίζει και θα συνεχίσει να γνωρίζει ποια οχήματα περνούν τα διόδια», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση του υπ. Υγείας, αναφορικά με τις τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν στα διόδια Αφιδνών και της Ελευσίνας.

Περαιτέρω επισήμανε ότι «κάποιοι συμπολίτες μας, δυστυχώς, παρατηρούμε ότι δεν το τηρούν και θεωρούν ότι είναι ώρα εκδρομής στο χωριό ή στο εξοχικό.

Με δεδομένο ότι τα περισσότερα κρούσματα έχουν σημειωθεί στην Αττική και εν γένει στις μητροπολιτικές περιοχές σε όλη τη χώρα, αντιλαμβάνονται όλοι τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό και τι συνέπειες μπορεί να έχει για την υγεία των πολιτών στις περιοχές όπου πάνε».

Επαναλαμβάνοντας το μήνυμα του πρωθυπουργού, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την κοινωνική μας ευθύνη, αφού δεν θα έχουμε καμία επαγγελματική υποχρέωση, απλώς δεν κυκλοφορούμε. Σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε εκ νέου, αποφεύγουμε τις συναθροίσεις.

Aπαγόρευση απόπλου σκαφών αναψυχής από όλη την Ελλάδα:

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αποφασίστηκε επίσης η απαγόρευση του απόπλου όλων των σκαφών αναψυχής ανά την ελληνική επικράτεια από το Σάββατο (21/03).

Επανέλαβε επίσης ότι από το Σάββατο, στα νησιά με τα πλοία θα μπορούν να ταξιδεύουν μόνο οι μόνιμοι οι κάτοικοι που θα το πιστοποιούν με φορολογικά έντυπα.

Ανέφερε, επίσης ότι αύριο θα είναι εκτάκτως κλειστές όλες οι λαϊκές αγορές, και επανέλαβε ότι απαγορεύονται όλες οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων, προειδοποιώντας ότι αν οι πολίτες δεν μείνουν αυτό το Σαββατοκύριακο σπίτι η κυβέρνηση θα εξετάσει πιο αυστηρά μέτρα, ακόμα και αυτό της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...