Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τι αποκάλυψε για τον πατέρα της και την κοκαϊνη


Τι αποκάλυψε για τον πατέρα της και την κοκαϊνη η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου;Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου…«Η μητέρα μου ήξερε τι γινόταν στο περίπου. Άκουγε για μένα, αλλά μετά …Τι αποκάλυψε για τον πατέρα της και την κοκαϊνη η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου;

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

«Η μητέρα μου ήξερε τι γινόταν στο περίπου. Άκουγε για μένα, αλλά μετά τα 18 δε μπορούσε να μου κάνει κάτι πιο δραστικό. Όταν σταμάτησα, η μητέρα μου το έμαθε.

Πήγα και στον πατέρα μου. Το θυμάμαι ακριβώς. Ήμασταν στο σπίτι στο Κολωνάκι, ο πατέρας μου ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και πήγα στο δωμάτιο και του είπα μπαμπά έχω κάνει αυτό, αυτό και αυτό με κοκαϊνη” είπε ανάμεσα σε άλλα χθές στην εκπομπή “Αυτοψία” η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και συνέχισε:

“Ο μπαμπάς μου έπαθε σοκ. Είναι ένας άνθρωπος που δεν καπνίζει, δεν πίνει ούτε αλκοόλ. Ήθελα να του το πω, να ξέρει τι έχει κάνει η κόρη του.

Έπαθε σοκ, αλλά στην οικογένειά μας όταν τον σοκάραμε τον μπαμπά, μετά τον γυρνάγαμε σε πλάκα. Δεν ήξερε πώς να φερθεί, δε μπορούσε να με βοηθήσει όπως η μητέρα μου»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...