Κορονοϊός τώρα: Ένα βήμα πριν τη γενική απαγόρευση κυκλοφορίας (video)


Αποφασισμένη είναι η κυβέρνηση στην λήψη αυστηρότερων μέτρων όπως την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας εφόσον οι πολίτες δεν συμμορφωθούν με τις συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων.Το μήνυμα …Αποφασισμένη είναι η κυβέρνηση στην λήψη αυστηρότερων μέτρων όπως την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας εφόσον οι πολίτες δεν συμμορφωθούν με τις συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων.

Το μήνυμα δόθηκε με την απαγόρευση των υπαίθριων συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων αλλά και των αυστηρότερων μέτρων σε λαϊκές και σούπερ μάρκετ.

Η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει κάνει μια τελευταία προειδοποίησει προς τους πολίτες να συμμορφθούν με τις δοθείσες οδηγίες ώστε να μην χρειαστεί να προχωρήσει σε γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Αυτή την στιγμή έχει εφαρμοστεί περίπου το 90% των μέτρων που προβλέπονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, απομένει ακόμα ένα 10%.

Τα διόδια πέρασαν σήμερα (20/3) τις τελευταίες 10 ώρες, 14.000 αυτοκίνητα. Αν δεν ανακοπεί ο ρυθμός με τον οποίο οι πολίτες αψηφούν τα μέτρα ίσως η κυβέρνηση εξετάσει και το κλείσιμο εθνικών οδών και άλλων αυστηρότερων μέτρων.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία ως και το Πάσχα, ενώ κλείνουν τα πάρκα και τα άλση στην Αττική.

 

 

Πηγη:megatv.com

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...