Ο Κορονοϊός “χτύπησε” κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια. Είναι στο νοσοκομείο###


Το αστέρι της μεσουράνησε για πολλά χρόνια τις χρυσές δεκαετίες του ελληνικού πενταγράμμου. Ωστόσο σταδιακά αρέωσε τις εμφανίσεις του μέχρι που εδώ και μερικά χρόνια δεν έχει εμφανιστεί καθόλου και πο…

...υθενά. Ούτε σε συναυλίες, ούτε σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Μια και μοναδική σπάνια εμφάνιση έκανε πέρσι το καλοκαίρι μετά από πολλά χρόνια προκειμένου να παρακολουθήσει θεατρική καλοκαιρινή κατάσταση. Η καλλιτέχνιδα μεταφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες που μου ήρθαν χθες...

Το αστέρι της μεσουράνησε για πολλά χρόνια τις χρυσές δεκαετίες του ελληνικού πενταγράμμου. Ωστόσο σταδιακά αρέωσε τις εμφανίσεις του μέχρι που εδώ και μερικά χρόνια δεν έχει εμφανιστεί καθόλου και πουθενά.

Ούτε σε συναυλίες, ούτε σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Μια και μοναδική σπάνια εμφάνιση έκανε πέρσι το καλοκαίρι μετά από πολλά χρόνια προκειμένου να παρακολουθήσει θεατρική καλοκαιρινή κατάσταση.

Η καλλιτέχνιδα μεταφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες που μου ήρθαν χθες σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας ενώ οι φήμες λένε ότι νοσεί από κορονοϊό με μέτρια συμπτώματα.

 

Ευτυχώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν έχει διασωληνωθεί και φαίνεται προς το παρόν ότι η κατάστασή της είναι απόλυτα ελέγξιμη.

Πάντως το περιβάλλον της δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν την εισαγωγή της αλλά ούτε και την διαψεύδει μη θέλοντας προς το παρόν να κάνει κανένα σχόλιο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα σας γράφω το όνομα καθώς πρόκειται για ιατρικό δεδομένο που εάν θελήσει η ίδια ή το περιβάλλον της θα το μοιραστούν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.