Ιωάννα Τούνη: «Έπρεπε να κρατήσεις αυτόν τον άντρα» – Η απάντηση σε σχόλιο για τον Αλεξάνδρου

27 Μαρτίου, 2025


Η Ιωάννα Τούνη αγαπά την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς μέσα από τα social media, όπου μοιράζεται τις σκέψεις της και στιγμιότυπα από τη ζωή της. Μάλιστα, η influencer δεν διστάζει να απαντά και σε επικριτικά σχόλια που δέχεται για την προσωπική της ζωή, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων το προηγούμενο διάστημα, λόγω της απόφασης της να χωρίσει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.Η Ιωάννα Τού…

Η Ιωάννα Τούνη αγαπά την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς μέσα από τα social media, όπου μοιράζεται τις σκέψεις της και στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Μάλιστα, η influencer δεν διστάζει να απαντά και σε επικριτικά σχόλια που δέχεται για την προσωπική της ζωή, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων το προηγούμενο διάστημα, λόγω της απόφασης της να χωρίσει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη αγαπά την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς μέσα από τα social media, όπου μοιράζεται τις σκέψεις της και στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Μάλιστα, η influencer δεν διστάζει να απαντά και σε επικριτικά σχόλια που δέχεται για την προσωπική της ζωή, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων το προηγούμενο διάστημα, λόγω της απόφασης της να χωρίσει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε σε ένα τέτοιο σχόλιο και εχτές, Τετάρτη 26 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, μια follower τής έγραψε κάτω από ένα βίντεο τα εξής: «Καλή είσαι, Ιωάννα μου, αλλά έπρεπε να κρατήσεις αυτόν τον άντρα που άλλον σαν αυτόν δεν έχει κορίτσι μου».

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξεκίνησε την μετακόμιση μετά το χωρισμό από την Τούνη – «Νέα αρχή!»

Kαι η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Ο καθένας ας κοιτάει την δική του οικογένεια!».

Η Ιωάννα Τούνη για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

@j.touni

Παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει και ένα μωράκι στην μέση και να σταματήσετε να «τραβάτε το θέμα από τα μαλλιά». Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείτε οι δημοσιογράφοι, όπως η κινητοποίηση του κόσμου για τις πορείες στις 28 του μήνα!!! Ευχαριστώ ❤️

♬ original sound – Ioanna Touni

Η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα από ένα βίντεο στα social media. Στο εν λόγω βίντεο, η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής: «Από τη στιγμή που έχω εκθέσει τη ζωή μου, πρέπει να απολογηθώ, καλώς ή κακώς, για το τι ακριβώς συμβαίνει. Έχω χωρίσει με τον Δημήτρη εδώ και πολύ καιρό. Χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία με τη λήξη του συμφώνου συμβίωσης. Δεν θέλω να μου λέτε “γιατί” και “να το δουλεύατε”. Είμαστε 4 χρόνια μαζί με τον Δημήτρη και τα 3 το δουλεύαμε.

Τον αγαπώ, με αγαπάει, έχουμε καλή σχέση και εύχομαι να παραμείνει έτσι, έχουμε ένα υπέροχο μωρό και δεν μετανιώνω σε τίποτα αυτό που έζησα με τον Δημήτρη. Θέλω να σεβαστείτε τόσο γίνεται το ότι υπάρχει ένα παιδί στη μέση και να μη βγάζετε πράγματα από το κεφάλι σας. Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ ευχάριστος, και για μένα δεν ήταν επιλογή. Υπάρχει μία πικρία που το παιδικό μου όνειρο δεν εξελίχθηκε όπως ήθελα.

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πω, έπρεπε να πάρω θέση μετά τα δημοσιεύματα. Ζήτησα το χρόνο μου μέχρι να μπουν οι υπογραφές και να λήξουν όλα επίσημα. Το δουλέψαμε, δεν βγαίνει δυστυχώς η σχέση αυτή, θες να το πεις ασυμφωνία χαρακτήρων; Χωρίσαμε γιατί δεν νιώθαμε χαρούμενοι μέσα σε αυτό που είχαμε, παρότι τα είχαμε όλα, κάπως δεν είχαμε τίποτα».

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.