Μαρία Κορινθίου: Ανοιχτή για νέες σχέσεις και στηρίζει τη Σίσσυ ΧρηστίδουΣτα Taste Awards της Δευτέρας (31/3), η Μαρία Κορινθίου μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Αϊβάζη, αλλά και για τη δικαστική διαμάχη της φίλης της, Σίσσυ Χρηστίδου.Η ηθοποιός δεν κρύβει ότι επιθυμεί μια σχέση με ισχυρή αρσενική ενέργεια:
«Θέλω να με πλησιάσει ένα πολλά κιλά αρσενικό, γιατί εγώ έχω έ…
Μαρία Κορινθίου: Ανοιχτή για νέες σχέσεις και στηρίζει τη Σίσσυ Χρηστίδου
Στα Taste Awards της Δευτέρας (31/3), η Μαρία Κορινθίου μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Αϊβάζη, αλλά και για τη δικαστική διαμάχη της φίλης της, Σίσσυ Χρηστίδου.
Ψάχνει έναν «πολλά κιλά αρσενικό»
Η ηθοποιός δεν κρύβει ότι επιθυμεί μια σχέση με ισχυρή αρσενική ενέργεια:
«Θέλω να με πλησιάσει ένα πολλά κιλά αρσενικό, γιατί εγώ έχω έντονη και την αρσενική μου πλευρά. Είμαι λίγο «αντράκι», λίγο «Μπουμπουλίνα», λίγο αρχηγόπουλο, που σημαίνει ότι σίγουρα θα επιθυμούσα δίπλα μου έναν άνθρωπο που να είναι το ίδιο», δηλώνει.
Ωστόσο, δεν αγωνιά για το μέλλον:
«Όλα καλά, αν είναι να έρθει κάτι, καλώς να έρθει. Κι αν δεν έρθει, ίσως να μην είναι γραφτό να έρθει, δεν με απασχολεί. Είναι, άλλωστε, πολύ νωρίς ακόμη», προσθέτει.
Δείτε και αυτά